reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

13x13 sorki, ze się uśmiecham na oponę, ale wiesz, w Poznaniu to tylko czytam w gazetach , że elita kraju w Wawie ma coś tam z oponami – nie ma co odstawać od Vipów- jesteś trendy, że tak powiem :wink:

A może masz już auta nie prowadzić, co?! :evil:

A okno, mój też zamyka, ale przezornie śpi w dresiku (poważnie), a ja w krótkim rękawku na wierzchu wywalona:-) :)

Malutka chciałam Cie trochę uspokoić; nie ma sensu myśleć, co byłoby gdyby, bo życie jest kolorowe i będzie jeszcze inaczej, zobaczysz !:yes:

GosiaLew zapytałam o happymamusia nie bez powodu- umawiała się ze mną na spotkanie, potem odwołała w ostatniej chwili i widzę, że nie logowała się na Forum od tamtej pory, a to już miesiąc, a była aktywna wcześniej… zmartwiłam się normalnie, bo tak sobie wczoraj o niej przypomniałam i sprawdziłam.. myślałam, że któraś jest na FB i może coś wie, jeśli ona tam jest (ja z FB w tym temacie nie korzystam, więc nie wiem nic więcej)

reklama
Odnośnie prowadzenia auta, to na jednych warsztatach mówił facet, że kobieta w 3 trymestrze nie powinna prowadzić już.

Maui, wiem, wiem. Ja to widzę tak: skurcze regularne mam koło 19,jadę do szpitala, rodzę w godzinkę maks <hahaha>

Maui, wiem, wiem. Ja to widzę tak: skurcze regularne mam koło 19,jadę do szpitala, rodzę w godzinkę maks <hahaha>

wysoce prawdopodobne- kobiety najczęściej zaczynają rodzić w godzinach nocnych, więc temat korków masz z głowy :cool2:

Na Lutycką mam 5 minut, ale "planuj/e" (co może nie wyjść :-) :)) Polną, a jazda po centrum wiadomo jak wygląda- stanę pod tunelem na Kościelnej i spokojnie urodzę :ninja2:

Materacyk mnie natchnął i zrobiłam mały porządek w pokoju potomka bo toniemy w kartonach od przesyłek hehehe no i jak już to skończyłam to wzięłam się za odkurzacz i ogarnęłam całą chatę i teraz zdycha, za duży metraż jak na kobietę w ciąży ;) tak więc gimnastykę na dziś mam zaliczoną :D teraz tylko odpoczynek, czekam jeszcze na zakupy z Tesco i dzień z głowy :)

Ja też mam najbliżej na Lutycką ale generalnie każdy inny szpital to tylko kilka kilometrów dalej więc dużej różnicy nie ma :) ja korków się nie boję tylko tego, że za długo będę siedzieć w domu i czekać na odpowiedni moment na wyjazd :D

Zaraz kończę pracę i lecę ogarniać wczorajsze paczki, może już coś zainstaluję w pokoju małej :-)

A mi się wydawało że happymamusia tu była ostatnio ale pewnie z kimś innym mylę.

I jak tak czytam rozważania o porodzie to się cieszę na moje CC. Zaplanowany termin to raz , wcześniej wiec nie przenoszę to dwa ....Jakoś się nie stresuję.... stresuje mnie tylko żebym dotrwała w dwupaku do CC i żeby wszystko poszło dobrze.

I jak tak czytam rozważania o porodzie to się cieszę na moje CC. Zaplanowany termin to raz , wcześniej wiec nie przenoszę to dwa ....Jakoś się nie stresuję.... stresuje mnie tylko żebym dotrwała w dwupaku do CC i żeby wszystko poszło dobrze.
Masz już ustalony termin? Ciekawa jestem czy dziś na wizycie mi już wyznaczy czyc to za wcześnie .

Ewa90 ja też mam mieć cc ale mój lekarz powiedział że 5 kwietnia zrobi mi usg i potem dopiero mam udać się do szpitala na kwalifikacje.

reklama
Madzia na gardło ja brałam Islę, Uniben psikałam. Paracetamol lub Apap i pod kołdrę. Na katar to może spróbuj wodę morską, a najlepiej to jak za dwa dni nie przejdze to jednak lekarz.

Do góry