reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2016

Jej. Poważne kroki:) my tez planujemy, ale dopiero po powitaniu szkraba na świecie. I chcemy sie pobrać w Polsce. Wiec ja jestem na etapie wybierania sali... terminu:)
Gdzie masz połówkowe? Ja w Düsseldorf w klinice i mnie gin wypisał takie specjalne skierowanie.

Ja do polski jeżdzę średnio raz na dwa lata dlatego mi łatwiej tu Sie pobrać tylko ze mam obywatelstwo polskie to musze mieć ten wydruk z usc w Polsce -.- ja bede robić w Köln połówkowe :) juz nie moge sie doczekać

reklama
9
U Dębskiego? Bardzo dobry lekarz, uratował ciążę mojej mamy, którą inni spisali na straty, a teraz mam zdrowego jak koń, dorosłego brata :) Słyszałam tylko, że na starość trochę palma mu odbiła I bierze gigantyczne kwoty za prywatne wizyty, a niestety ponoć nie przykłada się do nich za bardzo...

No I ma specyficzne poczucie humoru :D

Niesia ja dokładnie do jego żony , jego nie miałam.okazji poznać . Z niej jestem zadowolona po prenatalnych np dużo objaśnila i miała spoko podejście . Fakt ceny tam są z kosmosu ja za te prenatalne dałam 700 z testem pappa szok! Ja do nich pojechałam z polecenia bo leczylam się w bialymstoku u profesora Sławomira Wolczynskiego i mi polecił ta klinikę oraz tez tam przyjmuje raz na msc- wiec mam do niego 50 km a nie 130 (tak jak wcześniej do białego jezdzilam) a ze od początku mam zagrożona ciążę to nie chciałam bazować tylko na "przeciętnych" lekarzach .. w sumie tu juz pieniądze nie mają znaczenia -najważniejsze ze mam swoje upragnione dziecko i jakoś we dwoje dajemy rade (a przede wszystkim mój synek w brzuszku jest silny no i chce żyć dla nas a my dla niego).

9

Niesia ja dokładnie do jego żony , jego nie miałam.okazji poznać . Z niej jestem zadowolona po prenatalnych np dużo objaśnila i miała spoko podejście . Fakt ceny tam są z kosmosu ja za te prenatalne dałam 700 z testem pappa szok! Ja do nich pojechałam z polecenia bo leczylam się w bialymstoku u profesora Sławomira Wolczynskiego i mi polecił ta klinikę oraz tez tam przyjmuje raz na msc- wiec mam do niego 50 km a nie 130 (tak jak wcześniej do białego jezdzilam) a ze od początku mam zagrożona ciążę to nie chciałam bazować tylko na "przeciętnych" lekarzach .. w sumie tu juz pieniądze nie mają znaczenia -najważniejsze ze mam swoje upragnione dziecko i jakoś we dwoje dajemy rade (a przede wszystkim mój synek w brzuszku jest silny no i chce żyć dla nas a my dla niego).

O żonie słyszałam dobre opinie. Ogólnie myślę, że dobrze trafiłaś. Dębski to już niemalże sława, często w tv występuje.

Dziewczyny odebrałam wyniki progesteronu :) chyba okej bo 60 - wg ich wytycznych to nawet za dużo . A przy okazji sobie stwierdziłam ,ze zbadam mocz no i znowu za dużo leukocytow :/ . Dziś wizyta tak po 20 - to Wam napisze co i jak. Mam nadzieje ,ze moja szyjka się bardziej nie skróciła .

Hej dziewczyny wróciłam od lekarza ogólnie wszystko ok z dzidzi tzn z moja coreczka :) tak to będzie dziewczynka potwierdzone po raz 2 ;) ma okolo 17 cm :) minus tak ze mam bardzo krótką szyjka i w moczu bardzo dużo białka i muszę powtórzyć badanie. Ale mala się ma dobrze leży sobie w brzuszku główka na dol hehe :)

Dziewczęta! Pytanko do mam leżących. Zrobiłam dziś sobie dzień leniucha. Leżę w wyrze i odpoczywam. Złapało nnie jakieś przeziębienie, chciałam wyleżeć. I teraz tak: leżę sobie na boczkach to lewym, to prawym. Jak mi sie przyśnie na którymś z boczków to budząc się czuje ból w boku (tym na którym leżę). Czy to normalne? Ciężar ciała mi odciąża czy jak?

No właśnie chyba za długo;D ale potrzebowałam takiego dnia. Mały się buja w brzuchu wiec chyba u niego ok. A mnie te boki do tak jakby hmmm odleżyny:Dyakie uczucie jakby lekko ciągnącego bólu. jak wstanę i sie przeciągnę to przechodzi.

Ja tak mam , ale nie ma co porownywac mnie gdzie leżę 15 tygdoni a Ty 1 dzień :) widocznie jakoś źle się ulozylas. Ja mam całe ciało obolale, dziś w nocy nie mogłam spać w żaden możliwy sposób jakbym się nie ułożyła to mnie wszystko bolało musiałam się podnieść i chwile postać i sobie ręce scisakalam bo myślałam że oszaleje :/

reklama
Biedna. Ale podziwiam. Ja bym chyba kota do głowy dostała. Tzn jak mus to mus. Ale takie leżenie (o dziwo) nie mogłoby zostać moim hobby.

Do góry