reklama
Evelina89
Fanka BB :)
Coś ostatno jestem zabiegana..
Mam pełno rzeczy zaplanowanych do zrobienia i nie wyrabiam się
Niektóre ciężarne narzekają, że zanudziłby się na zwolnieniu, a mi normalnie czasu brakuje
No, ale mój Synuś wypełnia mi sporo czasu ;-)
Tak więc nie da sie ukryć POŁOWA większa/bądz mniejsza ZA NAMI:-)
Niektórym z Was zapewne ten czas sie ciągnie, mi przeleciał bardzo szybciutko
Oczywiście jestem z Wami, jak nie uda mi się na bieżąco to nadrabiam :-)
Mam pełno rzeczy zaplanowanych do zrobienia i nie wyrabiam się
Niektóre ciężarne narzekają, że zanudziłby się na zwolnieniu, a mi normalnie czasu brakuje
No, ale mój Synuś wypełnia mi sporo czasu ;-)
Tak więc nie da sie ukryć POŁOWA większa/bądz mniejsza ZA NAMI:-)
Niektórym z Was zapewne ten czas sie ciągnie, mi przeleciał bardzo szybciutko
Oczywiście jestem z Wami, jak nie uda mi się na bieżąco to nadrabiam :-)
Ja też ostatnio biegam jak szalona i załatwiam różne sprawy. Wczoraj byliśmy z narzeczonym zapisać się do szkoły rodzenia, a także w USC załatwić uznanie przez niego dziecka. Poza tym masa innych pomniejszych spraw.
Z minusów ostatnio - od wczoraj pobolewają mnie plecy + pośladek i noga. Aż się zaczęłam zastanawiać, czy to nie rwa kulszowa, bo nigdy tak nie mialam:/
Z minusów ostatnio - od wczoraj pobolewają mnie plecy + pośladek i noga. Aż się zaczęłam zastanawiać, czy to nie rwa kulszowa, bo nigdy tak nie mialam:/
Evelina89
Tak więc musze wrócic do mojej wczorajszej wizyty.
A więc mój dzień zaczął się tragicznie
Chodziałam wściekła, wszystko mnie denerwowało, miałam ochote rzucać wszystkim co mi wpadło w ręce, nawet w pewnym momencie się bez powodu poryczałam - tak wyglądał mój wczorajszy poranek Nerwy przed wizytą + hormony dały czadu. Mężuś to się potem tak ze mnie nabijał, mówił, że nie wiem co we mnie wstąpiło, ale wolał się nie odzywać i nie podchodzić do mnie
Dotarłam na wizyte, doktorek okazał się bardzo sympatyczny, wyluzowany, no i co najważniejsze widać, że zna się na rzeczy i był bardzo dokładny i szczegółowy - wszystko przy badaniu mi tłumaczył, pokazywał, ewentualnie wyjaśniał.
Także wkońcu trafiłam na porządnego lekarza ( mam nadzieje, że go zabardzo nie przechwale i że po każdej wizycie będe wychodziła zadowolona).
Oprócz tego, że doktor zrobił na mnie dobre wrażenie, to co najważniejsze dzidzia również super się rozwija
serduszko ładnie pracuje
pomiary idealnie na swój tydzień
wszystkie narządy wporządku
łożysko położone jest na tylniej ścianie ( pewnie dlatego tak dobrze czuje jej ruchy )
ułożona jest podł.główkowo ( położenie często sie zmienia jak maluch ruchliwy )
no i waży już 350g :-)
:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Jeśli chodzi o szyjke. to nia również nie mam się przejmować, gdyż długość na chwile obecną jest dobra ( dopiero jak ma poniżej 25mm mozna się niepokoić), a to, że jest miękka no to usłyszałam, że wieloródki już tak mają
Nie no super wkońcu mogłam ze spokojem, zadowolona, bez zadnych obaw wyjść z gabinetu:-) Nawet o fotkę mojej Kruszynki nie musiałam się prosić;-)
No i tak o to mój nastrój na reszte dnia zmienił się o 100%
Także my juz połówkowe mamy za sobą, pozostałym wyczekującym życze również takich dobrych wieści jak ja usłyszałam :-);-)
A więc mój dzień zaczął się tragicznie
Chodziałam wściekła, wszystko mnie denerwowało, miałam ochote rzucać wszystkim co mi wpadło w ręce, nawet w pewnym momencie się bez powodu poryczałam - tak wyglądał mój wczorajszy poranek Nerwy przed wizytą + hormony dały czadu. Mężuś to się potem tak ze mnie nabijał, mówił, że nie wiem co we mnie wstąpiło, ale wolał się nie odzywać i nie podchodzić do mnie
Dotarłam na wizyte, doktorek okazał się bardzo sympatyczny, wyluzowany, no i co najważniejsze widać, że zna się na rzeczy i był bardzo dokładny i szczegółowy - wszystko przy badaniu mi tłumaczył, pokazywał, ewentualnie wyjaśniał.
Także wkońcu trafiłam na porządnego lekarza ( mam nadzieje, że go zabardzo nie przechwale i że po każdej wizycie będe wychodziła zadowolona).
Oprócz tego, że doktor zrobił na mnie dobre wrażenie, to co najważniejsze dzidzia również super się rozwija
serduszko ładnie pracuje
pomiary idealnie na swój tydzień
wszystkie narządy wporządku
łożysko położone jest na tylniej ścianie ( pewnie dlatego tak dobrze czuje jej ruchy )
ułożona jest podł.główkowo ( położenie często sie zmienia jak maluch ruchliwy )
no i waży już 350g :-)
:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Jeśli chodzi o szyjke. to nia również nie mam się przejmować, gdyż długość na chwile obecną jest dobra ( dopiero jak ma poniżej 25mm mozna się niepokoić), a to, że jest miękka no to usłyszałam, że wieloródki już tak mają
Nie no super wkońcu mogłam ze spokojem, zadowolona, bez zadnych obaw wyjść z gabinetu:-) Nawet o fotkę mojej Kruszynki nie musiałam się prosić;-)
No i tak o to mój nastrój na reszte dnia zmienił się o 100%
Także my juz połówkowe mamy za sobą, pozostałym wyczekującym życze również takich dobrych wieści jak ja usłyszałam :-);-)
Ostatnia edycja:
Evelina89
Ewelina89 ty tylko uważaj, żebyś znowu w szpitalu nie wylądowała. Mi też czasu brakuje. Dni mijają szybko i dobrze
Tak Gosia wiem i pamiętam o tym!!;-)
Dzisiaj miałam kolejną wizyte u lekarza ( ale o tym to najwyżej jutro wspomne, bo się trochę rozpisałam ), szybkie zakupy, po Młodego do szkoły i tak ten czas szybko zmyka, że w domku obiadek, troche zabawy i już wieczór się zrobił..
Evelina89
Z minusów ostatnio - od wczoraj pobolewają mnie plecy + pośladek i noga. Aż się zaczęłam zastanawiać, czy to nie rwa kulszowa, bo nigdy tak nie mialam:/[/QUOTE]
Kaylla właśnie o takich samych dolegliwościach juz też wspominałam, że mi dokuczają.. Jak troche postoje np.pozmywam naczynia bądz chwile pochodze to zaraz mnie ciągnie :-( Sądzisz, że to może być rwa....?
Kaylla właśnie o takich samych dolegliwościach juz też wspominałam, że mi dokuczają.. Jak troche postoje np.pozmywam naczynia bądz chwile pochodze to zaraz mnie ciągnie :-( Sądzisz, że to może być rwa....?
Evelina89
Evelina - ty wczoraj byłaś u doktora Urbaniaka, dobrze pamiętam? Cieszę się, że jesteś z niego zadowolona, a przede wszystkim, ze wszystko jest w porządku
Tak, zrobił na mnie super wrażenie Naśmialiśmy się heheh
Powiedział, ze jeśli dzidzia nie będzie chciała sie pokazać to zaprosi mnie do swojego prywatnego gabinetu oczywiście w ramach pakietu, ale wszystko za jednym zamachem sie udało:-) A chyba nawet u siebie ma jeszcze lepszy sprzęt, prawda?
Bez porówniania u tych ginekologów co do tej pory byłam ( a byłam u 3, on jest 4 haha )
A i powiedział, że moge chodzić i do niego i na nfz - moja decyzja
A Ty nie jesteś zadowolona z niego? Jedynie co 3d mam płatne ( rabacik -10% )
A jeszcze co do usg 3d to u babki, która mi robiła pierwsze prenatalne to kasuje 350, w Poznaniu to granicach 250zł się utzymuje.
reklama