reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Malutka ja tez mam 12 stycznia, wiec razem na koncu jestesmy ;)

Kiepski czas cos ostatnio mam, ale powoli wracam do zycia. Corcia dalej zasmarkana i "pan glut" jej splywa do gardla i sie dlawi albo rzygnie :/ ehhh... Ale z pozytywow dzidzia w brzuszku ok, od kilku dni kopie juz konkretnie :) a doktorek powiedzial ze w swieta mam sobie pojesc :p (dalej jestem na minusie).

Ja mam polowkowe 22 grudnia w dębski clinic w Wawie u nich koszt 300 lub 400 od razu z usg 4d i nagrywają płytkę.

U Dębskiego? Bardzo dobry lekarz, uratował ciążę mojej mamy, którą inni spisali na straty, a teraz mam zdrowego jak koń, dorosłego brata :) Słyszałam tylko, że na starość trochę palma mu odbiła I bierze gigantyczne kwoty za prywatne wizyty, a niestety ponoć nie przykłada się do nich za bardzo...

No I ma specyficzne poczucie humoru :D

Marcelina! Jak u Ciebie? Dawno sie nie pokazywałaś;)
Ty za połówkowe płacisz czy masz free?

Oj ostatnio duzo sie działo, chcemy sie pobrać a nie moge z polski załatwić głupiego dokumentu... I całymi Dniami i załatwiam i okazuje sie ze bede musiała jechać do granicy do usc po ten dokument.... Paranoja. Dlatego tak malo sie odzywałam tutaj.

Ja za połówkowe bede 280€ płaciła. One bedą jeszcze na wykluczenie chorób ale to chyba zawsze na połówkowych jest :)

Jej. Poważne kroki:) my tez planujemy, ale dopiero po powitaniu szkraba na świecie. I chcemy sie pobrać w Polsce. Wiec ja jestem na etapie wybierania sali... terminu:)
Gdzie masz połówkowe? Ja w Düsseldorf w klinice i mnie gin wypisał takie specjalne skierowanie.

Byłam dzisiaj na połówkowych i jednak miałam rację - nie będzie to chłopiec jak to twierdził jeden z lekarzy, ale córka, i ja cały czas uważałam, że jestem w ciąży z córką - wbrew pierwszej diagnozie ;-) waga 400 gr i wszystko wygląda ok.

Za połówkowe nie płaciłam, bo wiek powyżej 35 lat mam niestety.

Przytyłam łącznie 7 kg na razie, ale przytył tylko brzuch , więc sama się dziwię czy brzuchol sam może tyle przytyć?

reklama
Byłam dzisiaj na połówkowych i jednak miałam rację - nie będzie to chłopiec jak to twierdził jeden z lekarzy, ale córka, i ja cały czas uważałam, że jestem w ciąży z córką - wbrew pierwszej diagnozie ;-) waga 400 gr i wszystko wygląda ok.

Za połówkowe nie płaciłam, bo wiek powyżej 35 lat mam niestety.

Przytyłam łącznie 7 kg na razie, ale przytył tylko brzuch , więc sama się dziwię czy brzuchol sam może tyle przytyć?

Sam brzuch to nie - masz dziecko 400 g, do tego zaczyna ważyć łożysko i płyn owodniowy.:-) Też mam +5 kg i sam brzuch tylko, no chyba, że coś weszło w piersi jeszcze a najlepsze jest to, że tego brzucha takiego wielkiego nie mam. Gratuluję córci.

Wioleta Tobie też gratuluję córci.

siasia zdrówka dla córci

Od 3 dni męczy mnie zgaga taka straszna. Staram się jeść rozsądnie, ale i tak zawsze coś mi nie podpasuje.
Ponieważ sprzątam po troszku w szafach dzisiaj odgrzebałam jedną siatkę gdzie miałam ciuszki na 56-62 cm. Jejku jakie to małe.

Do góry