reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Do kakao pasowałaby ten kawałek jak ulał ;-)
Dzień dobry !!!:-)
Mi wczoraj koleżanka przyniosła rurki z kremem i z tofi :-) zjadłam 3 :p :p

Bry :) ja spałam tylko 4h dzisiaj :( masakra jakaś. Musiałam wstać już po o 9 zaczynamy Finał Szlachetnej Paczki i muszę być na Magazynie :/
Biegam teraz jak szalona po chacie bo nic nie przygotowane, a za 20 minut muszę wyjść!!

Ja tez dzisiaj słabo spałam. I śniły mi sie pierdoły. U mnie na śniadanie dzis długo wyczekiwane naleśniki z owocami i jogurtem. Można powiedzieć, ze marzyłam o nich przez pół tyg:D dzis dzień pełen wrażeń, urodziny dwuletniego syna kolegi, pozniej party organizowane przez pracodawcę na koniec sezonu. Mam nadzieje, że nie padnę. Wracam do kuchni ogarniać ten bałagan po pysznym śniadanku:) dobrego dnia!

Ja za to dzisiaj pospałam. Z jednym wstanie na siusiu i do 9.30 w łóżku. Teraz piję kawę i muszę się zebrać, żeby jakoś dzień wykorzystać a nie przeleżeć.

Mam w planach pieczenie pierników.

A ja leżę z poduszka pod dupa i ciągle myślę o tej szyjce :-(

Witaj w klubie :)

Poza tym jak mi sie dzisiaj zakręciło w głowie to myslalam, ze padnę. Czy to moze byc skutek uboczny luteiny?

Poza tym rycze jak dziecko z byle powodu...
Dzis spotykam sie z koleżanka, ktora ma chorego na zespół Williamsa synka 8 m-cy. Jak powstrzymać sie od ryku? Moze lepiej i dla mnie i dla niej byłoby przesunac spotkanie.

A jak wysoka ta poduszek podkladasz sobie pod pośladki ? Bo ja takiego zwykłego większego bardziej zbiteego jaska,a ja biorę na pół żeby było wyżej to boli mnie brzucho i mam wrażenie ze dziecko się wypina wiec bardziej na płasko mam.

Mnie wczoraj odwiedziła koleżanka no i oczywiście zaczęły się opowieści "ze jedna miała taki porod" a druga urodziła takiego i z taką choroba. Zaczęłam się śmiać bo ostatnio nawet któraś z Was ten wątek poruszyła - od razu powiedział mojej kol żeby mi przestała opowiadać takie zeczy bo ja mam.swoje problemy i nie chce mieć jeszcze bardziej głowy zaprzatanej innymi .. nie wiem jak Wy ale jak ja słysze jakieś źle historie o dzieciach porodach itp to od razu się tym przejmuje biorę za bardzo do siebie i mam właśnie Niesia takie akcje ze teraz chce mi się płakać. Z byle powodu potrafię się rozryczec bo np mąż coś źle zrobił :-(

Myślę ,że te zawroty głowy nie są kochana od luteiny bo ja biorę juz dłuższy czas i nie miałam takich objawów od paru dni również mi się kręci w głowie i mam mroczkow przed oczami jak wstaje albo czasem ciemno mi ale bardziej prawdopodobne ze to z osłabienia organizmu bądź niskiego ciśnienia .

Mi sie spalo troszeczke lepiej dzisiaj, moze to dzieki nowej poduszce. Zainwestowalam w rogala z supermami, wielkie to ale super sie na tym lezy!
Mnie tez przerazaja historie o chorobach i zlych rzeczach. Jestem szczegolnie podatna od czasu gdy moja mama zaczela chorowac... nie wiem po co straszyc kobiete w ciazy wg mnie ktos kompletnie nie mysli i nie rozumie, ze kazda kobieta martwi sie o swojego dzidziusia i boi sie o niego. Po co dokladac komus stresow.
Od wczoraj brzuch mnie ciagnie mocniej niz zwykle, a w nocy bolal mnie caly :(

reklama
Ja wczoraj odnosilam takie wrażenie ze dziecko się wypina albo z prawej albo z lewej strony miałam takie uniesienie i było to twarde a obok płasko i miekko . Ja na szczęście ostatnio śpię dobrze i w ogóle nie budzę się do ubikacji . Tez śpię z rogalem ale takim do karmienia (teraz wykorzystuje pod głowę ) lub z podlozna poduszka do której się tule i zarzucam nogę :p

Do góry