reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Lilia My a kiedy miałas termin OM? Z Usg tak wychodzi czy z OM? Ja bede i tak robić amnio bez względu na wynik Usg dlatego pappa i tak nie robię.

GosiaLew nie uwierzysz ale wlasnie zjadłam ziemniaki z jajkiem i mizeria i dopiero zajrzalam na Twoj wpis ;p

reklama
mój ma 11 tydzień wg usg i ma 4,05 i jeszcze nikt mi nie powiedział, że jest za małe dzieciątko.
madzia, zobacz sobie. Ja na bellybestfriend korzystam z wykresu i mój maluch jest mały, ale mieści się w normach. Może załóż sobie konto tam i wpisz wymiary CRL i zobacz co i jak.
w.jpg

Załączniki

• w.jpg
    w.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 61
Mart81 ja jadę do domu i normalnie tak marze o tych ziemniakami z jakim i mizerna ze zaraz oszaleje:tak:

Lily My to jednak będziesz lipcówką. Powodzenia.

Mart81 ja jadę do domu i normalnie tak marze o tych ziemniakami z jakim i mizerna ze zaraz oszaleje:tak:

Lily My to jednak będziesz lipcówką. Powodzenia.
Hahaha, to ja narobiłam Ci takiego smaka. Ale mizeria <mniam> czemu ja na to nie wpadłam, ale u mnie mało kto lubi, taką jak ja. Mąż wcale nie jada mizerii, bo nie lubi ogórków. A teściowie robią niesmaczną moim zdaniem :no:

Mnie strasznie muli na wieczór, zbiera mi się na wymioty znów...

Dziewczyny czy wy tez macie jadłowstręt ? Jem na sile. Nic mi nie smakuje. A jak juz cos zjem to mi sie tym cały dzien odbija. Czy to normalne ?
Nie, ja tak nie mam. Jem wszystko praktycznie, mniej słodyczy bo jakoś nie mam ochoty na nie, a też ze względu na moje zakażenie układu moczowego. Może brakuje Ci jakiejś witaminy? Z tego co wiem, to w pierwszym trymestrze nie powinno Cię to jakoś niepokoić bardzo, dziecko ma czym się żywić.

Dziewczyny czy wy tez macie jadłowstręt ? Jem na sile. Nic mi nie smakuje. A jak juz cos zjem to mi sie tym cały dzien odbija. Czy to normalne ?

Też tak miałam, minęło na szczęście. Nic mi nie wchodziło, nie smakowało a głodna byłam.

Zjadłam w końcu :-)

Jutro do lekarza. Dalej głosu nie mam.

Dziewczyny ja bylam na generycznym 11 i 3 dzien chyba i maly mial 4,1 i byl za maly a potem poszlam 12 i 4 i mial juz 7,1 i byl tydzien do przodu, wiec tak szybko teraz nadrobil.

Cześć dziewczyny! Nie udzielałam się już dawno, ale regularnie czytam co u Was i jak sobie radzicie.Zazdroszczę tym, które usg genetyczne już mają za sobą i gratuluję Wam pozytywnych wyników :)
Ja swoją dzidzię ostatni raz widziałam w 8 tygodniu, tylko dlatego, że poszłam prywatnie, bo tak na prawdę to teraz mi wypada pierwsze usg, które robią tu w UK. Strasznie przeżywam i się denerwuję czy dzidzia ma się dobrze. Chyba za dużo się naczytałam o różnych rzeczach i teraz cały czas bacznie się wsłu****ę w mój organizm i każdy objaw lub jego brak mnie przeraża, bo się boję czy to nie oznacza czegoś złego...Piersi raz bolą mniej, raz więcej, a momentami wcale, to ja już od razu świruję...Czy Wy też się tak denerwowałyście? Czekam do czwartku na usg i mam nadzieję, że będzie dobrze. Doszedł mi jeszcze potworny ból pleców :( No ale coś za coś :) Wy w większości wymiotujecie, a mnie chociaż ta "przyjemność" ominęła. Mdłości za to nie odpuszczają i ledwo co jem więc zamiast przybierać na wadze to chudnę.

reklama
Do góry