reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2016

Biedna! Ale musimy dać sobie czas! Ja wierzę w to, że jeszcze będziemy się śmiać z tego jak narzekałyśmy. Kiedyś przyjdą te lepsze dni. Muszą przyjść! I potem będziemy biegać po sklepach czy buszować po internecie przygotowując wyprawę dla naszych majowych pociech.

Ja czuje, że jutro padne na twarz. Wyjdę z domu koło 13, wrócę pewnie przed 20. Jadę na paznokcie, potem urolog i spotkanie z innymi wolontariuszami. Intensywny dzień bardzo.

Aga, miałam tak na początku. Przestałm się denerwować, bo wytłumaczyłam sobie to tak, że wtedy maluch to czuje. I źle się wtedy rozwija. Stres trochę mniejszy. Co do piersi to mnie nie bolą już, trochę jak je nacisnę. Brzuch bardzo rzadko mnie boli. Te wszystkie objawy nie trwają wiecznie.

Kameleonleon jeny ale urosła ta twoja dzidzia w takim czasie. Super.

reklama
U mnie na szczęście poza zmęczeniem reszta przykrych dolegliwości minęła, mam nadzieję że będzie już tylko lepiej i żadne nawroty mnie nie czekaja ;) mój listopad będzie szalony, w piątek mam lot do Londynu, a pod koniec miesiąca wakacje też samolotem i trochę się martwię czy to nie za dużo...Na szczęście 09.11 mam wizytę u lekarza to sprawdzę czy po wycieczce wszystko z maludą dobrze :)

Powiem Wam dziewczyny ze o Ile ja w każdej ciazy wymiotowałam i mldlosci miałam o tyle znam bardzo mało kobiet ktore miały w ciazy tego typu dolegliwości. Na moich poprzednich forach ciążowych odsetek takich cierpiących jak ja był bardzo niewielki, raczej mdłości to był ewenement, kilka dziewczyn na 40-50. A u nas tutaj jakis pogrom. Serio zawsze miałam poczucie ze moje mdłości sa wyjątkowe bo mało która z mojego otoczenia miała i zawsze współczuły ale nie miały pojęcia o czym mowa.
Czyżby wysyp dziewczynek sie szykował ;-)

nie ma reguły ale jeśli chodzi o płeć czy będą synki czy dziewuszki to tak naprawdę bez znaczenia i tak będą najukochańsze na świecie bo nasze :D

Dla odmiany nie moge usnąć.
Ja mam synusia i teraz marzy mi sie corcia. Mam nadzieje ze te męki zostaną nagrodzone córeczka. Kocham synka najbardziej na świecie ale marzy mi sie relacja matka córka tak jak ja mam z mama i bardzo bym chciała zeby sie udało miec parke.

Hej ;) nie wiem czy ktoś zauważył mój post:p
Ja wymiotuje od początku. Były dni że cokolwiek zjadłam od razu wychodziło, męczyło mnie do pustego żołądka po czym znów mnie mdliło bo byłam głodna.
Od bodajże 3 dni nosze te opaski na ręce i poważnie wszystko przeszło a myślałam że to niemożliwe jest. można je zamówić w aptece sea band

reklama
Dzień dobry! U mnie dziś chyba lepiej choć mdłości i beton w żołądku pozostał. Tak sie zastanawiam czy to czasem nie przez antybiotyk jaki przepisał mi lekarz... Ale moja depresja została przespana i pokonana:) i z biurokracją holenderską sobie poradziłam. Mam odroczenie na aż 6 tyg! Wiec myśle całkiem poważnie o wizycie u rodziców przynajmniej na tydzień. Najpierw jednak muszę doprowadzić swoje zdrowie do porządku. Dobrego dnia!

Do góry