reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Dzięki dziewczyny, mega dziwne odczucia jak człowiek jest super szczęśliwy a jednoczesnie płacze z byle powodu... Myślałam że baby blues mnie nie zaskoczy a tu jednak :/
Basi89 mam nadzieję że się wszystko poukłada - trzymam kciuki!
Gratulacje dla świeżo upieczonych mam!

Majoweczka, ja tez rycze jak wariatka od wyjscia ze szpitala :) i juz mam powoli siebie dosyc. No nic, chyba trzeba to po prostu przetrwać.

Edziorka a jak tam u Ciebie?
Przejrzałam listę i tylko my zostałyśmy z początku maja i już trochę po terminie.
U mnie bez zmian i w moim przypadku sprawdza się, że chłopcy lubią być przenoszeni ;) dzisiaj kończę 41 tc... jak tak dalej pójdzie to 13go idę do szpitala, a tego nie chce. U Ciebie żadnych objawów nie ma?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie od ponad tygodnia odchodzi czop po kawałku i mam skurcze co jakiś czas ale.nie chce się rozkręcić na dobre. Ja mam skierowanie na jutro do szpitala. A Tobie nie kazał lekarz wcześniej jechać? Mi mówiła ze po tygodniu od terminu kierują na szpital. Dzisiaj mam termin z usg wiec może to ten dzień :)

Izunia30 oby to był ten dzień, bo wiem co przeżywasz ;) mi czop odchodzi od 14go IV bodajże, a od wczoraj już z nitkami krwi to może i u mnie jest bliżej niż myślę :) skurcze tez mam. Ja mieszkam w UK i tutaj nie ma takiego podejścia do ciazy co w Pl.

Trzymam kciuki za nas ! ;)

GosiaLew tylko pozazdrościć. Tez myślałam, że mi się uda przed, ale niestety. To Ty powinnaś jeszcze z brzuszkiem chodzić a nie ja[emoji14]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry