sylwiaal
Fanka BB :)
Sylwia nic się nie martw, ja wyprawkę mam w połowie, brak mi kosmetyków, wózka, większej liczby pieluszek, butelek, kilku sztuk ubranek. Jeszcze czekają mnie ze dwie pralki, prasowanie. Torba nawet jeszcze z piwnicy nie przyjechała A ja już 35+3, więc czas się kurczy a mobilizacji brak. Szczerze to średnio mi się chce. My ciągle dokupujemy coś do mieszkania, urządzamy, bo jakiś czas jesteśmy na swoim i sporo jeszcze przed nami. I jak na razie to sprawia mi lepszą frajdę .
Dziś robiliśmy garderobę, nawet znalazłam miejsce na wanienkę, także nie będzie zajmować miejsca w łazience, z tego bardzo się ucieszyłam. A wczoraj byliśmy w Ikea i kupiłam prześcieradła i muślinowe pieluszki, nie sądziłam, że mają tam taki asortyment dla maluszków.
Tak jak malutka pisze ciaze mam starsza ale tylko o 3 dni mi brakuje kosmetykow dla malej, wanienki, recznikow bardziej takiej kosmetyki no i moze paru ubranek w ostatecznosci.
Dopiero co konczymy pokoik malej pod wzgledem remontu bo dzis wreszcie maz karnisz powiesil jeszcze lazienke konczymy i przedpokoj mamy malowac. Sie uzbieralo na koniec.
Ale nie ma co sie nastawiac negatywnie, damy RADE!
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom