Wioleta93
Fanka BB :)
A ja się nie boję ale brzuch mi tak przeszkadza, że się nie mogę skupić na przyjemności
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam to samo! Też zawsze jakiś redd's, a teraz to już parę razy za mną chodziło piwo takie normalne. Nie wiem kto siedzi u Ciebie w brzuszku, ale u mnie facet dopisuje sobie, że to dzięki niemu, bo i chęć na papierosa była. Ba! Ochota na sex też jest czyli... typowy facet we mnie siedzi. Przy córce to nic z tych rzeczy nie miało miejsca.Itucha ja akurat nigdy nie lubiłam piwa tylko smakowego redsa a to w ciąży mam taką ochotę na jakieś zwykłe gorzkie, jak urodze pewnie mi przejdzie ta ochota
Dobrze że dzisiaj nie chodziłam co godz do toalety tylko co 2,5 zawsze to jakiś postęp i chociaż trochę się wyspałam