reklama
Wioleta93
Fanka BB :)
Połowa się rozpakuje w maju, moja intuicja mi tak mówi
Malutka466
Ja mam nadzieję na maj kwiecień to dla nas za wcześnie zdecydowanie! Więc, ja rezerwuje maj.
GosiaLew
Ciekawe czy któraś załapie się na czerwiec? Nie licząc Boliwi oczywiście.
Tirli, Małka znalazłam jeszcze targi na Amber Expo 9-10 kwietnia
Link do: Mother&Baby 2016
Tirli, Małka znalazłam jeszcze targi na Amber Expo 9-10 kwietnia
Link do: Mother&Baby 2016
Tirli
Jeśli ktoś ma termin na koniec maja to faktycznie kwiecień to za wcześnie ale jak np ja mam termin na 1 maja to już w połowie kwietnia mam ciążę donoszoną.
spojrzałam na listę i jeśli mi się dobrze policzyło to mamy 18 chłopców, 15 dziewczynek i 18 niewiadomych ciekawe ile się potwierdzi i czy będzie jakiś psikus.
Ja byłam dziś w akpolu w gdynia tam są jakieś targi 16-17 kwietnia.
spojrzałam na listę i jeśli mi się dobrze policzyło to mamy 18 chłopców, 15 dziewczynek i 18 niewiadomych ciekawe ile się potwierdzi i czy będzie jakiś psikus.
Ja byłam dziś w akpolu w gdynia tam są jakieś targi 16-17 kwietnia.
sylwia.ka
Ja mam na 23 maj ale chcialabym juz tak poczatek maja bo juz mam dosc... ciezko mi okropnie.. a jeszcze od dwoch dni choruje... goraczka skacze jak glupia. tzn dzis juz nie mam ale znow w druga strone poszlo i mam 35,5 :/ a przedwczoraj skakalo od 37,2 do 39,4... koszmar jakis... juz bylam gotowa isc na pogotowie.. ale w sumie zmalala na tyle ze pewnie by sie tym nawet nie przejeli...
ale dzis juz lepiej... oby tylko kaszel minal i bedzie super
ale dzis juz lepiej... oby tylko kaszel minal i bedzie super
Tirli
GosiaLew tam jest naprawdę dużo dziewczyn które nie piszą, niektóre się zapisały popisały narobiły zamętu obraziły sie ale nie wypisały, inne nie wiadomo po co się zapisały w ogóle sie nie odzywają
Ania_Beata
Ja mam termin też na 23 maja. W kwietniu nie rodzę. Ale początek czerwca tez jest całkiem realny. Choć chciałabym tak w połowie maja być juz po.
reklama
Tirli
o ja widzę że dziś nie marudzimy tylko wygłaszamy zaklęcia o troszkę szybsze rozwiązanie...
a więc abrakadabra ja chcę trochę wcześniej
a więc abrakadabra ja chcę trochę wcześniej