reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

To wspaniale, że mąż się zaangażował i okazuje Ci takie duże wsparcie. Swoją drogą wszystkiego najlepszego dla Niego z okazji urodzin :)
Wierzę, że będzie wszystko dobrze! Ściskam Cię mocno!
Mąż ma urodziny w środę, ale przekażę 😉
Dziękuję Ci kochana 😘 W ogóle Wam wszystkim dziewczyny dziękuję. Cieszę się, że trafiłam na to forum. Niestety w realu nie zyskałam takiego wsparcia jak tutaj. 😊

reklama
Mnie kręcą mundury 🙈 i to bardzo! Często mówię mężowi żeby wrócić z roboty w mundurze ale on tak go nienawidzi, że mi odpowiada, że wróci ale z takim całym uyebanym 😁
to jak już w temacie mundurów haha to mój mąż jest strażakiem i kręci mnie jak raz na jakiś czas przywiezie tego swojego roboczego nomexa założy założy same spodnie i te szelki na gola klatę… i dupczonko! 🤣

#marzenieowielodzietności dzisiaj test już był? Wzmacnia się kreseczka?
U nas wczoraj z sąsiadami zamowilismy zjeżdzaniec dmuchaniec ogromny, Panią do malowania buziek i tatuaży dla dzieci. Także była zabawa osiedlowa, a potem ognisko dla doroslych i stąd też moja nieobecność - świetnie się bawiłam i dopiero zaczynam dzień. Jest pięknie słonecznie dzisiaj mam w planie opalanie 🌞☀️
Miłego dnia⛱️

Mąż ma urodziny w środę, ale przekażę 😉
Dziękuję Ci kochana 😘 W ogóle Wam wszystkim dziewczyny dziękuję. Cieszę się, że trafiłam na to forum. Niestety w realu nie zyskałam takiego wsparcia jak tutaj. 😊
A mi się jakoś dziwnie kojarzyło, że Twój mąż ma urodziny dzień przed dniem, na który jestem zapisana na testowanie 🙈 Coś mi się popierdzieliło ;)
Ja też się cieszę, że przypadkiem tutaj trafiłam :) Nie wiem jak bym przetrwała to wszystko bez Was 💚

A mi się jakoś dziwnie kojarzyło, że Twój mąż ma urodziny dzień przed dniem, na który jestem zapisana na testowanie 🙈 Coś mi się popierdzieliło ;)
Ja też się cieszę, że przypadkiem tutaj trafiłam :) Nie wiem jak bym przetrwała to wszystko bez Was 💚
Nie, nie pisałam Ci wtedy, że mogę Cię co najwyżej przepisać na testowanie w urodziny męża 😄

reklama
Zapytam o tą stymulację, ale obstawiam, że jednak lekarka prowadząca będzie chciała dokończyć już ten trzeci cykl skoro dwa już za mną. Niepotrzebnie się tak na ta stymulacje napaliłam, a teraz po prostu taki liść od losu.
Właściwie nie ma co tutaj przetrawiać bo wiedziałam, że po histero mamy 3 cykle naturalnych starań. To samo mi powiedziała dzisiaj ta babeczka. Jedynie bardziej mnie nakłaniała do przyśpieszenia działań bo mówi, że półtorej roku starań to już długo i wkradają się trudne emocje. Jakby czytała mi w myślach. Pierwszy raz trafiłam na tak empatyczną lekarkę, która zanim przeszła do jakiś informacji to starała się zadbać o mój komfort psychiczny.
Jestem też hmm dumna i wdzięczna mojemu mężowi. Zaczął się mocniej angażować, pierwszy raz pojechał ze mną na monitoring. W lipcu powiedział, że też opiekę sobie weźmie żebym nie była sama. I po prostu czuję, że mam w nim wsparcie bo to jednak duża próba dla związku, czasem największa w życiu.
masz wspaniałego, wspierającego męża, bardzo się cieszę, że jesteście w tym razem, to piękne 😍 i cieszę się, że trafiłaś na taką lekarkę, że są takie lekarki, które widzą w pacjencie człowieka, a nie numerek w kolejce...

Przykro mi tylko, że się zawiodłaś na tej stymulacji. Z drugiej strony, czy stymulacja nie pomaga też na jakoś komórki jajowej? (możliwe, że bredze)

W każdym razie ja mocno liczę na to, że żadna histero nie będzie po prostu potrzebna juz

Do góry