E
eag
Gość
Jestem po! Lekarz powiedział ze owulacja była po mojej dobrej stronie, tluste endo, za 3 dni i za 6 zrobić test ale mam tez receptę na lamette i ovi i jak przyjdzie okres to jazda z tematem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na tą hejtowaną i rozsławianą "małą syrenkę" XDNa co?
No właśnie i te ceny też do najtańszych nie należą... Zobaczę, może kupię po mężowej wypłacie dam Ci znać <3@agaj1508 to chyba ty pytałaś o opinię o butach saway? Daj znać jeśli coś zamowisz! To chyba jakiś agresywny marketing, bo też mi cały czas wyskakują. Są piękne, ale opinie w necie podzielone
Ja chyba coś przegapiłam bo przecież niedawno robiłaś test i betę, wychodzi na to, że owu Ci się przesunęła?Jestem po! Lekarz powiedział ze owulacja była po mojej dobrej stronie, tluste endo, za 3 dni i za 6 zrobić test ale mam tez receptę na lamette i ovi i jak przyjdzie okres to jazda z tematem
betę zrobiłam w 8-9. Lekarz mówi ze za wcześnie. Bez monitoringu byłam także kazał czekaćJa chyba coś przegapiłam bo przecież niedawno robiłaś test i betę, wychodzi na to, że owu Ci się przesunęła?
My u teściów, w końcu teściowa imprezę urodzinową robiła. A, że nie ma zmywarki to w sumie stoję przy zlewieCześć dziewczynki. Mam nadzieję, że fajnie spędzacie sobotę. Ja teraz chilluje w wannie, później impreza na której mam być kierowcą bo jutro do szpitala. Więc jutro będę cały dzień na forum pewnie
Ja niestety nigdzie nie znalazłam gotowych na moje okna więc kupowałam materiał na allegro i szyłam.gdzie kupić fajne zasłony?
@LadyCaro ale jak nie masz jakiś niestandardowych wymiarów to Leroy Merlin, Pepco i SinsayJa niestety nigdzie nie znalazłam gotowych na moje okna więc kupowałam materiał na allegro i szyłam.