anyżowa
Fanka BB :)
Jak na razie ja też mam termin kolejny jeszcze na luty 26w nowym cykluPół czerwca to też luty, także spokojnie, rozkręcimy tam impreze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak na razie ja też mam termin kolejny jeszcze na luty 26w nowym cykluPół czerwca to też luty, także spokojnie, rozkręcimy tam impreze
Umowa stoi!Rezerwuje nam apartament na Ujastku
Mi 26Mi termin porodu pokazuje na 24 luty więc wbijam
To juz zacznę zbieraćUmowa stoi!
Ja się ostatnio dowiedziałam że w ramach mojego pakietu luxmwd jest jakies dofinansowanie do szpitala. Opłacają 1osobowa sale, polozna i coś tam jeszcze, Alale nie znam szczegółów. Ktoś mi wspomnial ze cos takiego jest i że chyba w Siemiradzkim? Ale nie wiem czy tylko tamTo juz zacznę zbierać
Ja się jeszcze nie orientowałam czy coś mam w pakiecie. Pewnie bym zmieniała wtedy na najwyższy żeby mieć jak najwięcej badań.Ja się ostatnio dowiedziałam że w ramach mojego pakietu luxmwd jest jakies dofinansowanie do szpitala. Opłacają 1osobowa sale, polozna i coś tam jeszcze, Alale nie znam szczegółów. Ktoś mi wspomnial ze cos takiego jest i że chyba w Siemiradzkim? Ale nie wiem czy tylko tam
Takie ciążę mnie zasze ciesząWłaśnie się dowiedziałam że moja koleżanka jest w ciąży! Wiem że z dupy z tym wpadam ale starali się ponad 2 lata, kiedys nawet o niej tu wspominałam - wpadła w depresję, nie jechała ma żadne wakacje bo przecież starania i była już w kiepskim stanie a jednak w końcu coś zaskoczyło. Jest zawsze szansa!
Ja znam 1 która prowadzi ciążę w luxmedzie i pracuje w siemiradzkim. Ale dostać się do niej to masakra...Ja się jeszcze nie orientowałam czy coś mam w pakiecie. Pewnie bym zmieniała wtedy na najwyższy żeby mieć jak najwięcej badań.
Nawet nie mam nikogo w Luxmedzie u kogo bym chciała prowadzić ciąże. Pewnie najlepiej by było żeby ta osoba pracowała w szpitalu.