reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
To juz zacznę zbierać 🤣
Ja się ostatnio dowiedziałam że w ramach mojego pakietu luxmwd jest jakies dofinansowanie do szpitala. Opłacają 1osobowa sale, polozna i coś tam jeszcze, Alale nie znam szczegółów. Ktoś mi wspomnial ze cos takiego jest i że chyba w Siemiradzkim? Ale nie wiem czy tylko tam

Właśnie się dowiedziałam że moja koleżanka jest w ciąży! Wiem że z dupy z tym wpadam ale starali się ponad 2 lata, kiedys nawet o niej tu wspominałam - wpadła w depresję, nie jechała ma żadne wakacje bo przecież starania i była już w kiepskim stanie a jednak w końcu coś zaskoczyło. Jest zawsze szansa!

Ja się ostatnio dowiedziałam że w ramach mojego pakietu luxmwd jest jakies dofinansowanie do szpitala. Opłacają 1osobowa sale, polozna i coś tam jeszcze, Alale nie znam szczegółów. Ktoś mi wspomnial ze cos takiego jest i że chyba w Siemiradzkim? Ale nie wiem czy tylko tam
Ja się jeszcze nie orientowałam czy coś mam w pakiecie. Pewnie bym zmieniała wtedy na najwyższy żeby mieć jak najwięcej badań.
Nawet nie mam nikogo w Luxmedzie u kogo bym chciała prowadzić ciąże. Pewnie najlepiej by było żeby ta osoba pracowała w szpitalu.

Właśnie się dowiedziałam że moja koleżanka jest w ciąży! Wiem że z dupy z tym wpadam ale starali się ponad 2 lata, kiedys nawet o niej tu wspominałam - wpadła w depresję, nie jechała ma żadne wakacje bo przecież starania i była już w kiepskim stanie a jednak w końcu coś zaskoczyło. Jest zawsze szansa!
Takie ciążę mnie zasze cieszą:)
A leczyli się czy po prostu zaskoczyło?

reklama
Ja się jeszcze nie orientowałam czy coś mam w pakiecie. Pewnie bym zmieniała wtedy na najwyższy żeby mieć jak najwięcej badań.
Nawet nie mam nikogo w Luxmedzie u kogo bym chciała prowadzić ciąże. Pewnie najlepiej by było żeby ta osoba pracowała w szpitalu.
Ja znam 1 która prowadzi ciążę w luxmedzie i pracuje w siemiradzkim. Ale dostać się do niej to masakra...
Mam swoją ginekolog, do której tam chodzę i też jest spoko. Prowadziła ciążę 2 moich koleżanek i ja polecają.

Do góry