Brownie1992
Moderator
mnie się kojarzysz z ciasteczkiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mnie się kojarzysz z ciasteczkiem
Moja jest związana z imieniem, więc 2 odpowiedzi w jednym.No dobra, imion nie chcecie to poproszę historie waszych nicków
Brownie to wiadomo
AngelikaJakie masz drugie?
No w sumie to codziennie zjadam ciasteczko do kawkiAle tak bardzo, że uznałaś, że wpieprzasz tyle brownie, że stałaś się brownie?
Czyli przez te lata jedzenia codziennie ciasteczek stałaś się brownie z krwi i kościNo w sumie to codziennie zjadam ciasteczko do kawki
Potem się dziwić, że dupsko wielkie i nogi jak serdleCzyli przez te lata jedzenia codziennie ciasteczek stałaś się brownie z krwi i kości
Ale pieprzysz bzduryPotem się dziwić, że dupsko wielkie i nogi jak serdle
To potemAle pieprzysz bzdury
Mi się bardzo podoba imię Agata.Moja jest związana z imieniem, więc 2 odpowiedzi w jednym.
Imię - Agata (nie przepadam) i kiedyś pisałam szybko na klawiaturze i wyszło: Agaya , więc spolszczyłam i jest: agaj XD