E
eag
Gość
mnie się kojarzysz z ciasteczkiemFajnie, że kojarzę się wam z gównem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mnie się kojarzysz z ciasteczkiemFajnie, że kojarzę się wam z gównem
Oooo trzeba kliknąć "obserwuj"Dziewczyny, lutowe mamy już są założone, ciekawe które z Nas tam trafią oby jak najwięcej.
Ja myślałam, że któraś z was tu obecnych go założy !!Oooo trzeba kliknąć "obserwuj"
Dziewczyna na tych lutowych będzie póki co monolog prowadziłaOooo trzeba kliknąć "obserwuj"
Ja też mam dwa. Wolałabym mieć drugie jako pierwsze.A ja nie mam drugiego, bo ojciec zapomniał podać (serio)
trzeba to się tam wpisać!Oooo trzeba kliknąć "obserwuj"
Lubię@Brownie1992 a Ty właściwie lubisz brownie?
Jakie masz drugie?Ja też mam dwa. Wolałabym mieć drugie jako pierwsze.
Ale tak bardzo, że uznałaś, że wpieprzasz tyle brownie, że stałaś się brownie?Lubię
Z czasem i tak pojawia się bardzo dużo osób. Miejmy nadzieję, że w każde Mamusie trafi kilka z nas. Albo mozna stworzyć wątek prywatny dedykowany Mamom - bez znaczenia ile tyg która będzie miała za sobą. To byłby bardzo fajny wątek.Ja myślałam, że któraś z was tu obecnych go założy !!
Nie chce tam być w takim razie