E
eag
Gość
u mnie na wsi mówią tak DZWONIŁAM DO DOKTORKI i… jest coś straszniejszego… na kobietę dziewczyny mówią… FACETKA„Dzwoniłam dzisiaj do pani doktór” - moja teściowa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie na wsi mówią tak DZWONIŁAM DO DOKTORKI i… jest coś straszniejszego… na kobietę dziewczyny mówią… FACETKA„Dzwoniłam dzisiaj do pani doktór” - moja teściowa
Coś Ty, u mnie to by żaden kwiat nie przeżył
Określenie facetka znamu mnie na wsi mówią tak DZWONIŁAM DO DOKTORKI i… jest coś straszniejszego… na kobietę dziewczyny mówią… FACETKA
Czemu dopiero tak późno ta stymulację. A który nas teraz DC? I wyszło coś po zabiegu?Dołączam do powyższego wprost ze szpitalnego łóżka.
Doktor powiedział mi dziś, że 4-6 tygodni po zabiegu mam przyjść na kontrole i rozważymy stymulację i 3 inseminację. Czyli w sumie, skoro nie mam swoich owu, to przez najbliższe 2 cykle będę zasilać szeregi pauzujących
Nawet ja widzę!
Mówiłam, że wrócisz tylko na chwilę!właśnie się śmieje, ze wyjebie ich z butów kilka dni w pracy i naura!
Testosteron... Na staraczkach na 1 stronie jest rozpiskaUfff, nadrobiłam u nas super żyćko- teście w poniedziałek wyjechali na dwa tygodnie nad morze, akurat w dniu, w którym wracają Premom wyznacza mi owu XD
Kupiłam też drugie opakowanie cyclodynon- jutro idę się kłuć i sprawdzić, czy prolaktyna choć trochę spadła co jeszcze powinnam zbadać w 3 dc? Tsh robiłam w zeszłym miesiącu i było ok.
Fsh, lh, prolaktyna? Jak już się kłuć, to na całego
nie cierpię tegou mnie na wsi mówią tak DZWONIŁAM DO DOKTORKI i… jest coś straszniejszego… na kobietę dziewczyny mówią… FACETKA