Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no i widzę że nie działaNie wiem czy zadziała z aplikacji ale ten używam najczęściej do starego jestem atencjuszką
Przywieziesz małego faraona albo faraonke, nie może byc inaczej!A a ogóle to intensywnie pracuje nad bablem. Seks na wakacjach ma inny wymiar. Pierwszego dnia mysle, ze pol Egiptu mnie slyszalo xD
Jak przywieziecie sobie bobaska na pamiątkę to już widzę jak się wszystkie rzucą na wczasy do EgiptuA a ogóle to intensywnie pracuje nad bablem. Seks na wakacjach ma inny wymiar. Pierwszego dnia mysle, ze pol Egiptu mnie slyszalo xD
Nie masz wyboru albo Kleopatra będzie albo Juliusz, jesteś coś Egiptowi winnaA a ogóle to intensywnie pracuje nad bablem. Seks na wakacjach ma inny wymiar. Pierwszego dnia mysle, ze pol Egiptu mnie slyszalo xD
Z okazji powrotu do pracy postanowiłam sobie zjebac jeszcze bardziej dzień haha i nasikać dziś xd dziś takie 7-8dpo i mój mózg jak zawsze widzi chujo cienie… ja jebie