Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
h&m, reserved, czasami sinsay ale trzeba patrzeć na składy dużo wiekszy wybór niż stacjonarnieLaski, jakie sklepy online polecacie?
Chce pozamawiać trochę fajnych bluzek na lato
SheinLaski, jakie sklepy online polecacie?
Chce pozamawiać trochę fajnych bluzek na lato
ale to przecież nie od Ciebie zależy. Ba, Ty dokonałaś czegoś niemożliwego i tylko dzięki Tobie, Twoim tematom dnia i aktywności ten miesiąc się nie stał miesiącem smutków i smętow. Łatwo się cieszyć i mieć optymistyczny miesiąc, jak co drugi dzień pozytywny test. Ale prowadzić radosny wątek pełen negatywów, to jest sztuka, a Tobie do tej pory to się pięknie udaje!Żarty żartami, ale jest mi przykro, że tak mało ciążów na moim wątku. Co tu się okłamywać.
nie mam receptAle nie masz recepty na więcej czy więcej nie ma w aptece?
Jakby coś to propozycja cały czas aktualna.
i leków w sumie tez. Mam do kupienia 6 opakowań w jednej aptece i 1 w drugiej, ale żadna z nich nie jest w stanie zrealizować. W żadnej z aptek w okolicy nie ma więcej niż 1 opakowanie, a po prostu już nie mam sil kombinować co tydzień skąd wziąć receptę i gdzie ją wykupić. Ostatnio zapłaciłam 80 zł za receptę i 80 zł za opakowanie clo. 160 zł za lek na 10 dni. Straciłam na to trzy godziny.Ale nie masz recepty na więcej czy więcej nie ma w aptece?
Jakby coś to propozycja cały czas aktualna.
Ten: Link do: Silaurum, silikonowy żel na blizny z nanokoloidami złota, 15 mlA mogłybyście polecić jakiś środek na z grubsza wygojoną ranę po oparzeniu, żeby nie zostały blizny?
Ja też polecam te plastry, tylko fakt regularność to podstawa. Moje bliznowców trochę wypłaszczyły się po nich.Ten: Link do: Silaurum, silikonowy żel na blizny z nanokoloidami złota, 15 ml
Tylko trzeba regularnie stosować. Używam na bliznę po wycięciu znamienia i jest efekt