nieznośne_poplątanie
Fanka BB :)
Z Bielska jesteś?W tle jeszcze była muzyka z serialu Na dobre i na złe xD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z Bielska jesteś?W tle jeszcze była muzyka z serialu Na dobre i na złe xD
Ja się nie pochwalę jakiego mam maila od lat powiem tylko, że nie ma nic wspólnego z imieniem i nazwiskiemOdnośnie tego z mailem, to zakładałam ostatnio starszej koleżance konto - nie takie zwykłe, ale potrzebne do pracy i ogólnie no poważna sprawa, a jak zaczęła mi dyktować maila to z trudem mogłam powstrzymać śmiech, bo jej adres mailowy był właśnie w podobnym stylu.
ale @buziaczek.pl jest?Ja się nie pochwalę jakiego mam maila od lat powiem tylko, że nie ma nic wspólnego z imieniem i nazwiskiem
Ja mam taką koleżankę starszą ode mnie parę lat, pracowałyśmy razem, ma syna 15 letniego i córkę 8 lat.Ten z lekarzem jest ostatnio moim ulubionym
Nieeeale @buziaczek.pl jest?
o nie! Może tradycyjnie u lekarzy będzie opóźnienie. Dzisiaj już ten urolog?Super, przecież jedziemy do lekarza , więc musimy stać w korkach, bo jest wypadek ... ehhhh, ciekawe czy uda się zdążyć
Tak właśnie jedziemy , tzn. Więcej stoimyo nie! Może tradycyjnie u lekarzy będzie opóźnienie. Dzisiaj już ten urolog?
Jak sytuacja? Zdążycie? Na którą na wizyta?Tak właśnie jedziemy , tzn. Więcej stoimy