reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Odnośnie tego z mailem, to zakładałam ostatnio starszej koleżance konto - nie takie zwykłe, ale potrzebne do pracy i ogólnie no poważna sprawa, a jak zaczęła mi dyktować maila to z trudem mogłam powstrzymać śmiech, bo jej adres mailowy był właśnie w podobnym stylu. 🤣
Ja się nie pochwalę jakiego mam maila od lat 😄 powiem tylko, że nie ma nic wspólnego z imieniem i nazwiskiem😂

Ten z lekarzem jest ostatnio moim ulubionym 😅
Ja mam taką koleżankę starszą ode mnie parę lat, pracowałyśmy razem, ma syna 15 letniego i córkę 8 lat.
Nie mogłam z niej za każdym razem, jak były jakieś tematy dzieciowe 🤣
Raz dzwoni do niej nauczycielka od syna ze szkoły i pyta na która godzinę jej pasuje się połączyć online, o tak żeby porozmawiać o osiągnięciach a ona do niej yyy to zadzwoni do mnie Pani na telefon o tej i o tej bla bla.
Rozłączyła się i mówi do mnie - a niech spierd ala jeszcze się będę z nią łączyć 😂😂😂

Super, przecież jedziemy do lekarza , więc musimy stać w korkach, bo jest wypadek ...☹️ ehhhh, ciekawe czy uda się zdążyć

Załączniki

• 20230520_123202.jpg
    20230520_123202.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 79
reklama
Do góry