reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Odnośnie tego z mailem, to zakładałam ostatnio starszej koleżance konto - nie takie zwykłe, ale potrzebne do pracy i ogólnie no poważna sprawa, a jak zaczęła mi dyktować maila to z trudem mogłam powstrzymać śmiech, bo jej adres mailowy był właśnie w podobnym stylu. 🤣
Ja się nie pochwalę jakiego mam maila od lat 😄 powiem tylko, że nie ma nic wspólnego z imieniem i nazwiskiem😂

Ten z lekarzem jest ostatnio moim ulubionym 😅
Ja mam taką koleżankę starszą ode mnie parę lat, pracowałyśmy razem, ma syna 15 letniego i córkę 8 lat.
Nie mogłam z niej za każdym razem, jak były jakieś tematy dzieciowe 🤣
Raz dzwoni do niej nauczycielka od syna ze szkoły i pyta na która godzinę jej pasuje się połączyć online, o tak żeby porozmawiać o osiągnięciach a ona do niej yyy to zadzwoni do mnie Pani na telefon o tej i o tej bla bla.
Rozłączyła się i mówi do mnie - a niech spierd ala jeszcze się będę z nią łączyć 😂😂😂

Super, przecież jedziemy do lekarza , więc musimy stać w korkach, bo jest wypadek ...☹️ ehhhh, ciekawe czy uda się zdążyć

Załączniki

• 20230520_123202.jpg
    20230520_123202.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 80
reklama
Do góry