MyszkaMiki30
Fanka BB :)
gruuuuubasienie wiem czy tu widać moją sylwetkę dobrze, ale chyba widać, ze nie jestem gruba xD
Zobacz załącznik 1527256
Figura sztos
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gruuuuubasienie wiem czy tu widać moją sylwetkę dobrze, ale chyba widać, ze nie jestem gruba xD
Zobacz załącznik 1527256
Chudzina!nie wiem czy tu widać moją sylwetkę dobrze, ale chyba widać, ze nie jestem gruba xD
Zobacz załącznik 1527256
mam to samo, anwet takiej marnej ilości nie potrafięJa bym chciała schudnąć 3kg ale nie umiem
Mi się udało zrzucić około 10kg Teraz już trzymam wagęJa bym chciała schudnąć 3kg ale nie umiem
Ja też tak 2-3kg. Chociaż jak to ludzie mówię to sie pukają w głowie wg BMI jestem na granicy prawidlowa/niedowaga.Ja bym chciała schudnąć 3kg ale nie umiem
moje BMI to jakoś 22 i już nieuchronnie zbliżam się do nadwagiJa też tak 2-3kg. Chociaż jak to ludzie mówię to sie pukają w głowie wg BMI jestem na granicy prawidlowa/niedowaga.
Ale widzę że mi się boczki zaczynają robić...
Po prostu za chwilę będę starą wyjadaczkąJakieś lewe fora macie za naszymi plecami
Śmiech przez łzy...Po prostu za chwilę będę starą wyjadaczką
Ty nie mów takich rzeczy ja się zamknęłam w swojej bańce i wmawiam sobie, że po trzech miesiącach clo będziemy mieli plemniory nie do poznania, dużo i ruchliwe i nie przyjmuje do wiadomości, że może być inaczejtak tylko dodam, że z nasieniem to nie jest tak, że jak jest ujowe to po trzech miesiącach rodzi się nowe i dobre