reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
6 dpo jesCze można, ostatni dzień.
Tez nie dajmy się zwariować- bromelina może powodować te skurcze, nie sądzę żeby plasterek ananasa zaszkodził. Ale przekazuje jak piszą żeby go jeść.
Dzisiaj już mam 7dpo. Dziękuję za fachową wiedzę 🩵 wy tutaj jesteście mądrzejsze niż niejeden lekarz 💜🤍

A propos „nie dania sie zwariować”: mam czasem takie ataki kichania (tak po około 10razy pod rząd) i w pierwszych cyklach starań jak się to zdarzało po owulacji, to mówię do mojego M: a jak tam coś będzie się zagnieżdżać i przez to kichanie się odklei? 🥺😬 chyba byłam zbyt mocno zafiksowana, ale kto nie był… 😬

A propos „nie dania sie zwariować”: mam czasem takie ataki kichania (tak po około 10razy pod rząd) i w pierwszych cyklach starań jak się to zdarzało po owulacji, to mówię do mojego M: a jak tam coś będzie się zagnieżdżać i przez to kichanie się odklei? 🥺😬 chyba byłam zbyt mocno zafiksowana, ale kto nie był… 😬
Nie no... ja rozumiem zafiksowanie, też mam różne odpały. Ale naprawdę nie możemy dać się zwariować i kichanie Ci nie zaszkodzi. Pamiętaj, że to małe coś jest wielkości max ziarenka maku ;) Uważam tylko na podnoszenie ciężkich rzeczy. Jakiś czas temu w czasie starań i akurat w czasie poowulacyjnym mój chłop przenosił jakieś meble i chciał, żeby mu pomóc. Takich rzeczy unikam.

Właśnie odebrałam zamowienie z paczkomatu… kupiłam żółte szmatki z viledy do okien, powierzchni szklanych… umylam płytę gazową i zastanawiam się jak ja mogłam bez niej żyć! 😱 pierwszy raz nie mam smug, bo tak to zawsze jak na sucho jadę, to coś zostaje 🙄 szok i niedowierzanie! Czy to już starość? 😬😂
mi koleżanki polecały i zwiedziłam 3dino żeby je dorwać bo szybko się wyprzedały, radość była niesamowita 🤣

To tak samo jakbyś 💩 cisnęła i przez to bombelek wypadł z macicy 😅

Właśnie odebrałam zamowienie z paczkomatu… kupiłam żółte szmatki z viledy do okien, powierzchni szklanych… umylam płytę gazową i zastanawiam się jak ja mogłam bez niej żyć! 😱 pierwszy raz nie mam smug, bo tak to zawsze jak na sucho jadę, to coś zostaje 🙄 szok i niedowierzanie! Czy to już starość? 😬😂
tylko podobno prac ich nie można tylko płukać letnia woda

reklama
Do góry