Brownie1992
Moderator
Mmmm prosiak z rozna?Wbijaj do mnie! Uwędzimy coś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mmmm prosiak z rozna?Wbijaj do mnie! Uwędzimy coś
Jak nie dostanę @ to takA zszamasz całego?
Wrzucę tylko potwierdzenie, że drugi raz test Quixx wyszedł mi fałszywie pozytywny. Beta HCG z krwi >0,1. Powodzenia dziewczynyMnie też nosi i sobie sikam dla spokoju głowy i rozrywki ale nie jestem na lekach
Dzisiaj mogę śmiało powiedzieć, że nie polecam testów quixx albo ja mam pecha miesiąc temu miałam podobną sytuację, chociaż wtedy musiałam się ostro przyglądać a dzisiaj widzę i już....ale no... Dla spokoju zrobiłam pinka i jest biel vizira, czy znów mi quixx robi psikusa też jestem 10 dpo. Nie wiem ile widać na zdjęciu ale na żywo jest bladzioch gołym okiem
To urlopujemy razemA to my 2-3 tydzień mamy. Miał być w lipcu, ale nie pykło
Też lecisz ze mną i z @Avy do Tunezji?To urlopujemy razem
Ale czekaj.. za dwa miechy histeri-laparo, zaraz w ciążę zajdziesz... Dziewięć miesięcy i akurat na następne urodziny męża urodzisz ale życzę ci, żebyś nie doczekała zabieguDla mnie urodziny męża będą teraz smutne. Drugie urodziny od rozpoczętych starań gdzie chciałam wręczyć cos innego niż standardowy prezent. Strasznie liczyłam na tą stymulację, a tu liść od losu.
Ale kochana już jesteś o krok dalej trzymam kciuki żebyś mogła podejść do ivfHej Kochana. No tak jak się spodziewałam. Prawy jajnik wrak totalny, a na lewym ledwo kilka pęcherzyków. Lekarz powiedział, że słabo to wyglàda. Jak będzie wynik AMH to decyzja czy podchodzimy do stymulacji pod ivf. Tyle dobrego, że blizna po cc śliczna i macica nie zdemolowana łyżeczkowaniem. W czwartek ma do mnie zadzwonić, jak będą wszystkie wyniki. 1400pln poszło się gzić.
Jadę w Bieszczady w lipcu z całą ekipą znajomych. Mamy swój ponton z silnikiem i będziemy płyyywacccMy jeszcze nie mamy zaplanowanego urlopu, ale też myślimy o wrześniu- moi rodzice kończą budować dom i chcemy im trochę pomóc finansowo, bo wykończeniówka dosłownie- wykańcza
Najwyżej we wrześniu weźmiemy jakiegoś lasta jak się odkujemy, ale póki co myślimy o Turcji także kto był, to chętnie poczytam opinie
Co do Bieszczad- polecam zarezerwować sobie jeden dzień na Polańczyk i wypożyczyć na kilka godzin łódkę ja nie potrafię pływać, ale już 2 razy byliśmy w Bieszczadach i za każdym razem pływaliśmy sobie z jednego końca Jeziora Solinskiego na drugie, robiliśmy postój na zapiekanki, ewentualne opalanko i z powrotem na drugi brzeg. Bajka