reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Mmmm prosiak z rozna? 🤣
A zszamasz całego? 🤣
Play Playing GIF

Mnie też nosi i sobie sikam 😂 dla spokoju głowy i rozrywki 😂 ale nie jestem na lekach 🙈
Dzisiaj mogę śmiało powiedzieć, że nie polecam testów quixx 🙈 albo ja mam pecha 🤷 miesiąc temu miałam podobną sytuację, chociaż wtedy musiałam się ostro przyglądać a dzisiaj widzę i już....ale no... Dla spokoju zrobiłam pinka i jest biel vizira, czy znów mi quixx robi psikusa 🤷 też jestem 10 dpo. Nie wiem ile widać na zdjęciu ale na żywo jest bladzioch gołym okiem 🤦
Wrzucę tylko potwierdzenie, że drugi raz test Quixx wyszedł mi fałszywie pozytywny. Beta HCG z krwi >0,1. Powodzenia dziewczyny

Dla mnie urodziny męża będą teraz smutne. Drugie urodziny od rozpoczętych starań gdzie chciałam wręczyć cos innego niż standardowy prezent. Strasznie liczyłam na tą stymulację, a tu liść od losu.
Ale czekaj.. za dwa miechy histeri-laparo, zaraz w ciążę zajdziesz... Dziewięć miesięcy i akurat na następne urodziny męża urodzisz 😏 ale życzę ci, żebyś nie doczekała zabiegu 😏

Hej Kochana. No tak jak się spodziewałam. Prawy jajnik wrak totalny, a na lewym ledwo kilka pęcherzyków. Lekarz powiedział, że słabo to wyglàda. Jak będzie wynik AMH to decyzja czy podchodzimy do stymulacji pod ivf. Tyle dobrego, że blizna po cc śliczna i macica nie zdemolowana łyżeczkowaniem. W czwartek ma do mnie zadzwonić, jak będą wszystkie wyniki. 1400pln poszło się gzić.
Ale kochana już jesteś o krok dalej ❤️ trzymam kciuki żebyś mogła podejść do ivf 😏

Właśnie odebrałam zamowienie z paczkomatu… kupiłam żółte szmatki z viledy do okien, powierzchni szklanych… umylam płytę gazową i zastanawiam się jak ja mogłam bez niej żyć! 😱 pierwszy raz nie mam smug, bo tak to zawsze jak na sucho jadę, to coś zostaje 🙄 szok i niedowierzanie! Czy to już starość? 😬😂

reklama
My jeszcze nie mamy zaplanowanego urlopu, ale też myślimy o wrześniu- moi rodzice kończą budować dom i chcemy im trochę pomóc finansowo, bo wykończeniówka dosłownie- wykańcza 😢
Najwyżej we wrześniu weźmiemy jakiegoś lasta jak się odkujemy, ale póki co myślimy o Turcji 😎 także kto był, to chętnie poczytam opinie 😁
Co do Bieszczad- polecam zarezerwować sobie jeden dzień na Polańczyk i wypożyczyć na kilka godzin łódkę 😍 ja nie potrafię pływać, ale już 2 razy byliśmy w Bieszczadach i za każdym razem pływaliśmy sobie z jednego końca Jeziora Solinskiego na drugie, robiliśmy postój na zapiekanki, ewentualne opalanko i z powrotem na drugi brzeg. Bajka 🥰
Jadę w Bieszczady w lipcu z całą ekipą znajomych. Mamy swój ponton z silnikiem i będziemy płyyywaccc 😁

Do góry