aurii_orelii
Fanka BB :)
Odwaliłam trening, teraz leżę w wannie w gorącej wodzie... Jeszcze tylko białe majty i niech ten okres już przychodzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrze wiedzieć bo nigdy w Turcji nie byłam a planuję na wrzesieńJak Turcja to tylko wybrzeże Egejskie Riwiera Turecka ładnie brzmi tylko z nazwy, tzn. no nie jest brzydko ani nic ale jednak wybrzeże Egejskie jest dużo ładniejsze - masz jednocześnie wodę i zielone góry, zatoczki, no piękne widoki
W Auchan ostatnio nie ma, ale widzialam w Mrówce albo AllegroMuszę kupić w takim razie
No jaha nie ma innej opcjiMówisz, że do trzech razy sztuka?
Na moim zadupiu nie ma czegoś takiego jak Auchan. Allegro to moja galeriaW Auchan ostatnio nie ma, ale widzialam w Mrówce albo Allegro
U nas Aldi ostatnio otworzyli i wszyscy mają ucieszNa moim zadupiu nie ma czegoś takiego jak Auchan. Allegro to moja galeria
Ja mam tylko Biedre, ale na szczęście jest Bonarka w KrakowieNa moim zadupiu nie ma czegoś takiego jak Auchan. Allegro to moja galeria
Chyba ja też. Ale ja przynajmniej naprawdę się zestarzałamMuszę kupić w takim razie
Wlasnie z niej wrocilam Pojechałam kupić mamie prezent i kupilam.Ja mam tylko Biedre, ale na szczęście jest Bonarka w Krakowie
Za wizytę i badania. Diagnostyka przed ivf. 6dcktóry jesteś dc? Ten cykl masz stymulowany czy naturalny?
Za wizytę 1400zl czy za co?