reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Dzień dobry dziewczęta w niedzielę 😊
Wczoraj dużo postów było o tym, że chciałybyście pojechać do Stanów. Nie wiem czy wiecie, ale jest loteria wizowa. Wyjechałybyscie na tym etapie życia do Stanów wygrywając taką wizę? 😉 W ogóle czy kiedykolwiek chcecie zmienić kraj zamieszkania? Miłej niedzieli 🙂
Dzień dobry :)
Ja na tą chwilę nie planuję wyprowadzać się ani do USA ani do innego kraju. Ale w przyszłości tego nie wykluczam.
Za to takie kilkumiesięczne wakacje objazdowe w Stanach to chętnie, jednak na tą chwilę nie możemy sobie na to pozwolić ani pod względem finansowym ani pod względem organizacji pracy (w sumie jedno z drugim się łączy :D ).

@Brownie1992 taka drobna uwaga. Ty nas zasypujesz tematami do rozmów a sama siedzisz cicho. Nieładnie! ;)

Dzień dobry dziewczęta w niedzielę 😊
Wczoraj dużo postów było o tym, że chciałybyście pojechać do Stanów. Nie wiem czy wiecie, ale jest loteria wizowa. Wyjechałybyscie na tym etapie życia do Stanów wygrywając taką wizę? 😉 W ogóle czy kiedykolwiek chcecie zmienić kraj zamieszkania? Miłej niedzieli 🙂
Ja nie wyjechalabym. Dobrze mi się żyje w Polsce, więc po co zaczynać gdzieś od zera. Jesli USA lub inny kraj to tylko wakacje lub business trip max. do 6 miesiecy. W USA byłam już 4 razy, za każdym razem odwiedzałam inny stan.

reklama
U mnie jednak coś jest na rzeczy.. jutro po pracy pojadę na betę i proga..

Załączniki

• Screenshot_20230514_103713_Gallery.jpg
    Screenshot_20230514_103713_Gallery.jpg
    263,2 KB · Wyświetleń: 120
Do góry