nieznośne_poplątanie
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie na odwrót. Wejdę raz na ruski rok na tiktoka wysyłam staremu a on wszystko widział. Ale jeśli chodzi o twórczość, wizerunek i reklamę to muszę być na bieżąco i wiedzieć co się sprzedaje anco nie. W końcu pracuję w marketinguEhh, jesteście zupełnie jak mój stary. Pokazuje mi śmieszny filmik na fejsbuku a ja mówię bosz, człowieku ja to widziałam 3 miesiące temu na tiktoku
Bardzo mi przykro a który to cs?No i . dopiero teraz mogę wrzucić post . Cudów nie oczekiwałam ale dziś miała być @ a temp. 37,1 a @ brak pewnie wszystko się po kiełbasi cały cykl . ... Brak sił .
Ja teżJa mam tylko konto na fb, na którym nic nie mam.
O nieee. Ja bym chciała pojechac do stanów, ale na wakacje, może także dłuższe.Dzień dobry dziewczęta w niedzielę
Wczoraj dużo postów było o tym, że chciałybyście pojechać do Stanów. Nie wiem czy wiecie, ale jest loteria wizowa. Wyjechałybyscie na tym etapie życia do Stanów wygrywając taką wizę? W ogóle czy kiedykolwiek chcecie zmienić kraj zamieszkania? Miłej niedzieli