reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Też uwielbiam warzywa, mięso jadam okazjonalnie. U mnie z porcjami też jest problem, bo w pracy właśnie często mam czas na szybki jogurt i jakiegoś banana, a potem wracam do domu i nadrabiam wieczorem cały dzień... 😐 Znowu na nockach mogę nie jeść nic przez 12h i jest to dla mnie zupełnie normalne. I weź tu człowieku zdrowo się odżywiaj. 😅
No to ja o tyle dobrze, ze chociaż regularnie jem. Śniadanie 10, obiad 14, kolacja 19 i czasem jakies rzeczy miedzy tym.
Ale jak przestaje ważyć np makaron to myślę, że jem 2x wiecej niz powinnam.

Ani trochę się nie dziwię. :D Poka jakieś zdjęcia!
A to klasyka na gruzińskich drogach:
1684010821754.png

A tu w drodze na lodowiec:
1684010910681.png

A tu jakaś urokliwa wiocha:
1684010968800.png

A tu barszczyk (rośnie wszędzie):
1684011014965.png

Takie widoczki ładne:
1684011123685.png

Dobra, więcej nie wrzucam, bo mi się nie chce :D

Ralpha miałam okazję posłuchać na żywo i kurcze... majstersztyk. Co prawda to był koncert Pieśni Współczesnych, więc śpiewał zaledwie jeden utwór, ale miałam wrażenie, że nawet najmniejszy ruch palcem ma dokładnie zaplanowany. 😅

reklama
Ralpha miałam okazję posłuchać na żywo i kurcze... majstersztyk. Co prawda to był koncert Pieśni Współczesnych, więc śpiewał zaledwie jeden utwór, ale miałam wrażenie, że nawet najmniejszy ruch palcem ma dokładnie zaplanowany. 😅
Bo on jest bardzo dobrym artystą, świetnym śpiewakiem. Ale chce być kontrowersyjny i chyba za bardzo w to zabrnął. Wyszedł kicz 🤷

Do góry