AScarlett
Moderator
Spróbować zawsze warto, wg mnie to jest ekstra sprawa.Ja sobie mysle, ze moze pojde ze 3x co 2tyg a potem raz w miesiacu i zobaczę jaki bedzie efekt
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spróbować zawsze warto, wg mnie to jest ekstra sprawa.Ja sobie mysle, ze moze pojde ze 3x co 2tyg a potem raz w miesiacu i zobaczę jaki bedzie efekt
To ja chyba jednak jutro obejrze xDEjjj, wiecie ze Eurowizja zaczyna się o 21 i będzie trwała do 00:55?!
Ale to musisz najpierw obejrzeć, a później nadrabiać forum xDTo ja chyba jednak jutro obejrze xD
Ja 23:00 i odlot nic mnie nie powstrzymaEjjj, wiecie ze Eurowizja zaczyna się o 21 i będzie trwała do 00:55?!
Bejba, its kinda crejza!!!!Ja 23:00 i odlot nic mnie nie powstrzyma
Ty tam lepiej trzonuj, a nie pierdziel farmazonówDziewczyny, jak Wam się tak spieszy to mogę dzisiaj wysikać dwie kreski
Nie mogę! Mój chłop ode mnie ucieka!Ty tam lepiej trzonuj, a nie pierdziel farmazonów