Bolilol
Fanka BB :)
poczekamy tych 14 dniŁe tam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
poczekamy tych 14 dniŁe tam
JaCzy któraś z Was chodzi na kobido?
U nas na wygwizdowiu nie ma takich wypasów.Czy któraś z Was chodzi na kobido?
Jak czesto? Jak efekty?
Niby zeby były efekty trzeba co 2- tygodnie, 6 razy minimum.Jak czesto? Jak efekty?
Bo bym pochodzila, ale tak 1x na miesiac i zastanawiam sie czy sie opyla
Ja sobie mysle, ze moze pojde ze 3x co 2tyg a potem raz w miesiacu i zobaczę jaki bedzie efektNiby zeby były efekty trzeba co 2- tygodnie, 6 razy minimum.
Ja zrobilam 2 razy, a potem musialam przerwac bo miałam wycinane znamię na twarzy. U mnie juz po 2 razach widzialam efekt. Ja nie mam zmarszczek, ale mialam spięta skórę. Widzialam efekt rozluźnienia i też np makijaż mi się lepiej trzymał. I czułam się mega zrelaksowana. Moją przyjaciółkę np to bolało, bo miej na uwadze ze to jest mega intensywny masaż.
Wlasnie za 2 tygodnie mam kolejna wizytę i planuje zobie zrobić serię 5, zobaczę jaki będzie efekt końcowy. Fakt, to trochę droga zabawa, ale jako bezdzietną lambadziare mnie stać