Bolilol
Fanka BB :)
ja przynajmniej wiedziałam kto to ale nie wiem dokad przeszła wygraliśmy?Siedź cicho! Nie zachowuj się jak ja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja przynajmniej wiedziałam kto to ale nie wiem dokad przeszła wygraliśmy?Siedź cicho! Nie zachowuj się jak ja
Oj tam, oj tamja przynajmniej wiedziałam kto to ale nie wiem dokad przeszła wygraliśmy?
do finału eurowizjija przynajmniej wiedziałam kto to ale nie wiem dokad przeszła wygraliśmy?
Przeszla i jest w 10 finałowej .ja przynajmniej wiedziałam kto to ale nie wiem dokad przeszła wygraliśmy?
dokładnie, było o niej głośno i ludzie w euro ją znaliNa tiktoku Eurowizji był duży szał na Blanie, najpierw się z niej śmiali ludzie z innych krajów, później gratulowali progresu na próbach Robiła dobre wyświetlenia na ich profilu xd było wiadomo, że przejdzie
W sobotę będzie znowu dyskusja na żywoja przynajmniej wiedziałam kto to ale nie wiem dokad przeszła wygraliśmy?
a to teraz nie był finał? Jakieś porypane te zasady terazdo finału eurowizji
Byly 2 polfinaly: we wtorek i dzisiaj. Ci co przeszli w sobotę wystąpią w finale.a to teraz nie był finał? Jakieś porypane te zasady teraz
aaaaaaa.Byly 2 polfinaly: we wtorek i dzisiaj. Ci co przeszli w sobotę wystąpią w finale.