Bolilol
Fanka BB :)
ja mogę naskrobać, że jestem głodnaJeszcze mogłybyśmy coś naskrobać dzis
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mogę naskrobać, że jestem głodnaJeszcze mogłybyśmy coś naskrobać dzis
O Boże, ja też! A nie mam w domu nic na co mam ochotę. Albo musze iść do sklepu albo coś zamówić..ja mogę naskrobać, że jestem głodna
A ja nie! Zszamałam rosół i sajgonki I popiłam piwem 0%ja mogę naskrobać, że jestem głodna
Hmm Nie mam już zaparcia....Dawaj jakiś motyw przewodni!
ja mogę naskrobać, że jestem głodna
Mam kotleciki siekane świeżutkie pachnąceO Boże, ja też! A nie mam w domu nic na co mam ochotę. Albo musze iść do sklepu albo coś zamówić..
Juz mnie głową zaczyna bolec z głodu
Co to są kotleciki siekane? To chyba jakiś małopolski wytwór.Mam kotleciki siekane świeżutkie pachnące
zamów pizzę i zjedz ją myśląc o mnie, bo jestem drugi dzień na diecie i już mam dośćO Boże, ja też! A nie mam w domu nic na co mam ochotę. Albo musze iść do sklepu albo coś zamówić..
Juz mnie głową zaczyna bolec z głodu
Mam kotleciki siekane świeżutkie pachnące
Takie z kurczaka. Bardziej dobre ja tam jeszcze dokładam paprykę, cukinię. Można warzyw nachaćCo to są kotleciki siekane? To chyba jakiś małopolski wytwór.
Wbijam!Mam kotleciki siekane świeżutkie pachnące
Pizze jadlamnjuz w tym tygodniu chodzi za mną hindus. Albo jakiś wypasiony makaron z mnóstwem sera.zamów pizzę i zjedz ją myśląc o mnie, bo jestem drugi dzień na diecie i już mam dość