reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Uwielbiam 🤣 I na żywo I online. Moja szafa pęka w szwach za to. Mój mąż twierdzi, że on połowy moich ciuchów nigdy nie widział 🤣
Ale to rodzinne. Moja mama ma tak samo. Jak się spotkamy to kilka godzin potrafimy łazić po sklepach. Nasz rekord to 7h jednego dnia I 3 galerie handlowe.
Biorę Cię na zakupy to mi coś doradzisz 😍

reklama
No to piona! Na sam widok galerii handlowych i tych tłumów mi niedobrze. A mój ulubiony sklep w galerii to Starbucks i cukiernia Sowa :D
Dokładnie tak, szczególnie z tymi tłumami - ostatnio już nawet kombinuje kiedy najlepiej jechać na zakupy spożywcze, byleby było jak najmniej ludzi, bo we wszystkich zatłoczonych sklepach chce mnie szlag trafić 😂 potrafię w sobotę wstać o 6 by jechać do lidla kiedy jeszcze jest pusty jak jakaś stara baba

też mam takie zestawy, ale w tej chwili rozmiar za małe 😅
Food Reaction GIF by SpongeBob SquarePants

reklama
Do góry