Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też mam taką nadzieję, aczkolwiek po staraniach półtora roku bez zabezpieczeń , może być rózniebardzo chętnie, mam nadzieję, że nie będę musiała nic radzić, tylko pogratuluję super pływaków
Ja zaczynałam od Horien, ale po 3 cyklach gdzie wcale się nie wybarwiły w owu (na monitoringu była jak byk), zmieniłam na DL. Teraz już ładne kreski pokazują i polecam. Na allegro można dować za ok. 10 zł paczkę 5szt.A odnośnie testów owu to od lat używam DL i się sprawdzają. Nawet przy rozwodnionych siuśkach
wiem jak jest... trzymam kciukiTeż mam taką nadzieję, aczkolwiek po staraniach półtora roku bez zabezpieczeń , może być róznie
Ja właśnie mam zamiar iść zrobić sobie drugą, ale teraz może odpuszczę, kto wie…Boże dziewczyny … właśnie pije druga kawę i złapała mnie jakaś sraka, w życiu takiego zrzutu nie doświadczyłam XD what the fuck ?
Nie nastawiaj się U nas taka sama sytuacja, a mąż wyniki nasienia ma dobreTeż mam taką nadzieję, aczkolwiek po staraniach półtora roku bez zabezpieczeń , może być róznie
kara za znieważanie bocianówJa właśnie mam zamiar iść zrobić sobie drugą, ale teraz może odpuszczę, kto wie…
Wiem, dlatego skoro mam swoje owulacje, rozum podpowiada, lepiej żeby było co poprawićNie nastawiaj się U nas taka sama sytuacja, a mąż wyniki nasienia ma dobre
Też czasami mam takie myśli, że wolałabym żeby coś znaleźli. Z drugiej strony jeszcze jest ta nieszczęsna immunologia ...Wiem, dlatego skoro mam swoje owulacje, rozum podpowiada, lepiej żeby było co poprawić