Anezka11
Fanka BB :)
Domowe to inna bajkaZabieram męża dziś na urodzinowego steka
Zadowolony bo całe ciasto zeżarli w pracy, które zrobiłam![]()
![Smiling face with smiling eyes :blush: 😊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60a.png)
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
![Grimacing face :grimacing: 😬](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f62c.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Domowe to inna bajkaZabieram męża dziś na urodzinowego steka
ja tez uwielbiam domowe, malo ciast z cukierni znalazlam, ktore by smakowaly przyblizenie dobrze jak domoweDomowe to inna bajkau mnie w pracy jesteśmy trzy. Szefowa kupuje ciasto na czyjeś uro, taka ilość jak na 10 osób. Nikt tego nie je poza 1 kawałkiem
ja w ogóle nie lubię ciast z cukierni. I przyznam się, że jak na moje uro kupiła, a później każdy mi wciskal "weź do domu, bo to Twoje ciasto i nikt już tu nie zje", to wywaliłam do śmieci
![]()
Bo oni tam dodają lukry inajkoes dziwne słodziki. Chociaż u mnie na placu targowym jest taka mała piekarnio-cukiernia rzemieślnicza. I tam mają ciasta naprawdę jak domowe!Domowe to inna bajkau mnie w pracy jesteśmy trzy. Szefowa kupuje ciasto na czyjeś uro, taka ilość jak na 10 osób. Nikt tego nie je poza 1 kawałkiem
ja w ogóle nie lubię ciast z cukierni. I przyznam się, że jak na moje uro kupiła, a później każdy mi wciskal "weź do domu, bo to Twoje ciasto i nikt już tu nie zje", to wywaliłam do śmieci
![]()
ja nie cierpie tych staromodnych tortow, ktore maja kremy z margarynyBo oni tam dodają lukry inajkoes dziwne słodziki. Chociaż u mnie na placu targowym jest taka mała piekarnio-cukiernia rzemieślnicza. I tam mają ciasta naprawdę jak domowe!
Wiec nawet kupne może byc pyszne, zależy gdzie kupione.
co upieklas dobrego?Zabieram męża dziś na urodzinowego steka
U nas jest dużo osób więc zawsze schodzi. Ale ja tylko raz przynosiłam kupne na 30stkę.Domowe to inna bajkau mnie w pracy jesteśmy trzy. Szefowa kupuje ciasto na czyjeś uro, taka ilość jak na 10 osób. Nikt tego nie je poza 1 kawałkiem
![]()
masa shrekowa, hahaCiasto Kubuś z tego przepisuLink do: Ciasto Kubuś z delicjami
Bo to taki Shrek, ale inny smakmasa shrekowa, haha![]()
nazwa smieszna, ale kurna troche nieadekwatna, shrek byl zielony przeciez!Bo to taki Shrek, ale inny smak![]()