reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Ja też mam taką nadzieję, że czerwcowe kreski nasze 🤞🏻 i również odnalezienie forum i Was😍 uratowało moje zdrowie psychiczne😅
u mnie dziś 5dc, okres się skończył także zaczęliśmy działania i 28 lutego czekamy na małego Portugalczyka😅 😜 miłego dnia wszystkim🌈
Skoro ja mam jutro laparo, a później L4 to będę miała małego lekarza? 😃

W ogóle zastanawiam się co zrobić, jak długo na tą @ czekać? Kiedy gnać do lekarza? No bo tak... w środę (10dpo) była krew jednorazowo i różowe plamienia, w czwartek i piątek już brązowe plamienia, a wczoraj i dzisiaj nic. Test dzisiaj negatywny. Co to do cholery może być?
Jak się tydzień spóźnia mniej więcej

Moim zdaniem tak. Wczoraj miałam taka sytuację, że brat męża usłyszał o histero i coś chciał dopytać o szczegóły to jak powiedziałam, że nie możemy mieć dzieci i się leczymy to uciekł z kuchni 😅 Niby już sporo osób wokół nas wie o naszej niepłodności, przestały być komentarze kiedy dzidziuś, ale tak naprawdę nie mam z kim porozmawiać o szczegółach 😊 A już używając medycznych nazw to każdy się peszy i zmienia temat.
Prawda. Ja dzięki forum dowiedziałem się ,że to, że dotyka mnie niepłodność nie znaczy, że jestem jakaś gorsza, wybrakowana. I że nie tylko mnie to spotyka, tym sam nie zostaje z tym sama. A że forum to kopalnia wiedzy to już swoją drogą ❤️😏

Ja dzisiaj z doskoku, bo dzien poza domem - kierunek Bieszczady :)
@Brownie1992 ściskam mocno! Najważniejsze, że jest plan. Tego trzeba się trzymać przykro mi, że musiałaś dojść do tego momentu kryzysu staraczkowego :(
@Avy Ślę ten okres w ciula leci... Ja miałam 1 plamienie w środę, a okres się rozkręcił w nocy piatek/sobota. Jak nie przyjdzie w ciągu kilku dnia Ja bym poszła do lekarza... A w międzyczasie oczywiście testy 😜
Kocham Bieszczady..a gdzie jedziecie dokładnie? ❤️
Bawcie się dobrze ❤️

Ja cham Bieszczady..a gdzie jedziecie dokładnie? ❤️
Bawcie się dobrze ❤️
Plan był na bieszczadzka kolejkę leśna, a potem krótka trasę, ale się okazało że jest jakiś wyscig kolarski i nas zablokowało wiec nie zdążyliśmy 🤷‍♀️
Wiec szybka zmiana planów i jedziemy na trasie na jeziorka duszatynskie. Tak lajtowo dzisiaj;)

Dziś 29 dzień cyklu 11 dpo i cały czas teperatura jest wysoko dziś dalej 38.00 mieżona pod językiem. Cykle mam różne bo karmie jeszcze córkę. Młoda już starsza ale dalej na cycku lubi być ma 18 miesięcy

reklama
Do góry