Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a wczoraj chyba nie miałaś pozytywnego? Premom Ci wyznaczy peak nawet jak masz 0,5 a następny wprowadzony będzie miał 0,3Premom wyznaczył mi PIK na wczoraj
jasne, że jest sens, tylko trzeba trochę ograniczyć picie i sikanie na kilka h przedNo właśnie nie Kupię później i zrobię wieczorem albo jutro rano bo w sumie nie wiem czy jest sens robić wieczorem? Ale mam przeczucie ze to bez sensu i tylko test zmarnuje a stacjonarnie drogo !
Oooo, ciekawe czy to rze zywiscie. Jutro na moni się dowiesz.Premom wyznaczył mi PIK na wczoraj
to znak jak nicOooo, ciekawe czy to rze zywiscie. Jutro na moni się dowiesz.
Trzonowanie było?
U mnie moj ciulowy okres wczoraj pozno wieczorem się rozkrecil. Wiec będe miała przewidywany termin na 29 lutego
Mój brat miał też jakoś w tym dniu się urodzić. Ale ostatecznie 25 lutego się urodził.to znak jak nic
Nie miałam, właśnie miałam 0.57 popołudniu już był blady to go nie wrzucałam i dziś mam właśnie też 0.37 dlatego się śmieje, że pik w 7 dca wczoraj chyba nie miałaś pozytywnego? Premom Ci wyznaczy peak nawet jak masz 0,5 a następny wprowadzony będzie miał 0,3