Bolilol
Fanka BB :)
maczek był wczoraj, bo musiałam zjeść frytki z maczka w domniemaną owulacje skoro na udany transfer działa, to na zapłodnienie też musiMaczek lepszy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
maczek był wczoraj, bo musiałam zjeść frytki z maczka w domniemaną owulacje skoro na udany transfer działa, to na zapłodnienie też musiMaczek lepszy
a naprawdę nie macie jakiegoś ginekologa bliżej?Mnie mąż lekko wkurzył, dzisiaj stwierdził, ze nic mu nie mowilam, że stymulacja wiąże się z wolnym... a mówiłam, trudno , jeśli nie dam rady przed urlopem, to zacznę po... czyli wrzesień...i wtedy jak coś pójdzie nie tak to się zwolnienie...albo pogadam w pracy....
No, nie naprawdę...a naprawdę nie macie jakiegoś ginekologa bliżej?
a jakbyście w PL w sierpniu zrobili? Jest taka opcja?No, nie naprawdę...
W pl nie ma problemu , ale ja do tego czasu chciałam coś robić...Mój mąż zawsze na wszystko ma czas a ja jestem panikarąa jakbyście w PL w sierpniu zrobili? Jest taka opcja?
a ty nie masz swoich owulek? Czy o jaką stumulacje chodziW pl nie ma problemu , ale ja do tego czasu chciałam coś robić...Mój mąż zawsze na wszystko ma czas a ja jestem panikarą
Afirmuję 29 lutyPół czerwca to też luty, także spokojnie, rozkręcimy tam impreze