reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Wkońcu, my tu czekamy jak na szpilkach😁 no to super działanie było ,więc jest git 😎
właśnie nadrobiłam te Wasze heheszki 😂 ale pojechałam z mężem, faktycznie zagadałam lekarkę, ale ja ją tak lubię, ona mnie tak zawsze pozytywni nastawi. Dzisiaj mnie przywitała historia, że ona ma pacjentkę co jej mąż miał takie wyniki jak mój. I też im nikt nie dawał szansy, pacjentka załamana, a za dwa miesiące przyszła ciążę potwierdzać :D i robi mi to usg, mówi, że 6mm to endo ma, patrzy na mnie i krzyczy "ale się pani nie martwi! Zagnieździ się!!". No a jak już ze mną pojechał, to polezlismy żreć i na spacer i dopiero do domu weszłam, bo jeszcze po drodze odbieraliśmy moich 15 pinkow z paczkomatu, a że ja prowadziłam, to nie miałam jak Wam sie rozpisać :D

reklama
właśnie nadrobiłam te Wasze heheszki 😂 ale pojechałam z mężem, faktycznie zagadałam lekarkę, ale ja ją tak lubię, ona mnie tak zawsze pozytywni nastawi. Dzisiaj mnie przywitała historia, że ona ma pacjentkę co jej mąż miał takie wyniki jak mój. I też im nikt nie dawał szansy, pacjentka załamana, a za dwa miesiące przyszła ciążę potwierdzać :D i robi mi to usg, mówi, że 6mm to endo ma, patrzy na mnie i krzyczy "ale się pani nie martwi! Zagnieździ się!!". No a jak już ze mną pojechał, to polezlismy żreć i na spacer i dopiero do domu weszłam, bo jeszcze po drodze odbieraliśmy moich 15 pinkow z paczkomatu, a że ja prowadziłam, to nie miałam jak Wam sie rozpisać :D
Tak myslalam że żresz 🤣🤣

Super masz panią gin ❤️❤️
Widzisz, z różnymi wynikami są ludzie i kończy się ciążą... Tak bardzo Wam życzę😊😊

Super masz panią gin ❤️❤️
Widzisz, z różnymi wynikami są ludzie i kończy się ciążą... Tak bardzo Wam życzę😊😊
tak, ona jest super. A wie, że ja chodzę do Bociana i nie ma z tym problemu, że tam na leczenie, a do niej na podglądanie i na wsparcie emocjonalne :D jest naprawdę ekstra i tak dobrze pamięta wszystko, nawet u kogo w tym bocianie jesteśmy

reklama
Do góry