reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Wkońcu, my tu czekamy jak na szpilkach😁 no to super działanie było ,więc jest git 😎
właśnie nadrobiłam te Wasze heheszki 😂 ale pojechałam z mężem, faktycznie zagadałam lekarkę, ale ja ją tak lubię, ona mnie tak zawsze pozytywni nastawi. Dzisiaj mnie przywitała historia, że ona ma pacjentkę co jej mąż miał takie wyniki jak mój. I też im nikt nie dawał szansy, pacjentka załamana, a za dwa miesiące przyszła ciążę potwierdzać :D i robi mi to usg, mówi, że 6mm to endo ma, patrzy na mnie i krzyczy "ale się pani nie martwi! Zagnieździ się!!". No a jak już ze mną pojechał, to polezlismy żreć i na spacer i dopiero do domu weszłam, bo jeszcze po drodze odbieraliśmy moich 15 pinkow z paczkomatu, a że ja prowadziłam, to nie miałam jak Wam sie rozpisać :D

reklama
właśnie nadrobiłam te Wasze heheszki 😂 ale pojechałam z mężem, faktycznie zagadałam lekarkę, ale ja ją tak lubię, ona mnie tak zawsze pozytywni nastawi. Dzisiaj mnie przywitała historia, że ona ma pacjentkę co jej mąż miał takie wyniki jak mój. I też im nikt nie dawał szansy, pacjentka załamana, a za dwa miesiące przyszła ciążę potwierdzać :D i robi mi to usg, mówi, że 6mm to endo ma, patrzy na mnie i krzyczy "ale się pani nie martwi! Zagnieździ się!!". No a jak już ze mną pojechał, to polezlismy żreć i na spacer i dopiero do domu weszłam, bo jeszcze po drodze odbieraliśmy moich 15 pinkow z paczkomatu, a że ja prowadziłam, to nie miałam jak Wam sie rozpisać :D
Tak myslalam że żresz 🤣🤣

Super masz panią gin ❤️❤️
Widzisz, z różnymi wynikami są ludzie i kończy się ciążą... Tak bardzo Wam życzę😊😊

Super masz panią gin ❤️❤️
Widzisz, z różnymi wynikami są ludzie i kończy się ciążą... Tak bardzo Wam życzę😊😊
tak, ona jest super. A wie, że ja chodzę do Bociana i nie ma z tym problemu, że tam na leczenie, a do niej na podglądanie i na wsparcie emocjonalne :D jest naprawdę ekstra i tak dobrze pamięta wszystko, nawet u kogo w tym bocianie jesteśmy

reklama
Do góry