Bolilol
Fanka BB :)
widać, że ktoś tu nie ma młodszego rodzeństwaCo to ciuciu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
widać, że ktoś tu nie ma młodszego rodzeństwaCo to ciuciu?
Masakra... Ja mam 2 dni plamień i 3 dni @. Czasem potem jeszcze jakieś plamienie się zdarzyja mam ok 6 dni krawienie ale doliczmy do tego plamienie 1-2 dni przed i dzień po
ja w pracy zawsze sobie trzepie nawet jak się nie wybieram do biedronkiMój ma aplikacje biedronki i kazał mi założyć i codziennie trząchamy nowe promocje oczywiście on mi o tym przypomina I idzie kupić jak coś jest fajnego w promo xD
Wow.... pewnie jesteś z niego dumna, jeśli chodzi o rajstopy.Mój był dzisiaj na zakupach. Generalnie wolę zakupy robić sama, bo gdyby on zawsze robił to byśmy zbankrutowali, bo wcale nie patrzy na ceny i zawsze kupuje stertę niepotrzebnych rzeczy. Ale jak już idzie to wszystko w miarę ogarnie, nawet dzisiaj kupił mi rajstopy (nawet dobre!). Ale wziął dwie pary, bo nie wiedział, które lepsze
Każdy ma jakieś swoje slogany... My jak byliśmy mali, to mówiliśmy na pępek: "kaka"słodycze tak za dziecka mówiliśmy
Nie mam Nigdy nie słyszałam takiego określeniawidać, że ktoś tu nie ma młodszego rodzeństwa
Kaka toKażdy ma jakieś swoje slogany... My jak byliśmy mali, to mówiliśmy na pępek: "kaka"
mój ex poszedł po tampony, babka spytała jakie to powiedział : że sznurkiemWow.... pewnie jesteś z niego dumna, jeśli chodzi o rajstopy.
Mój by mi nie kupił rajstop, na pewno.
A z tym patrzeniem na ceny, to u Nas to samo ma tendencje do przepłacania
Nie narzekam Ale przy okazji przyniósł dwie torby... niczego potrzebnegoWow.... pewnie jesteś z niego dumna, jeśli chodzi o rajstopy.
Mój by mi nie kupił rajstop, na pewno.
A z tym patrzeniem na ceny, to u Nas to samo ma tendencje do przepłacania
W sensie słodycze?mój zawsze ciuciu kupuje bo najważniejsze