królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Dżoana wiadomixNieee....
Wiem!
Powiem Wam jak zajdę w ciążę
Oby nie było do końca owiane tajemnicą
A do tego momentu musicie się domyślać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dżoana wiadomixNieee....
Wiem!
Powiem Wam jak zajdę w ciążę
Oby nie było do końca owiane tajemnicą
A do tego momentu musicie się domyślać
Mój robi zakupy częściej niż jaWysyłacie swoich facetów nieraz samych do sklepu po coś? Taką listę powinnam robić swojemu nigdy nie wie co jakie kupić
Mój był dzisiaj na zakupach. Generalnie wolę zakupy robić sama, bo gdyby on zawsze robił to byśmy zbankrutowali, bo wcale nie patrzy na ceny i zawsze kupuje stertę niepotrzebnych rzeczy. Ale jak już idzie to wszystko w miarę ogarnie, nawet dzisiaj kupił mi rajstopy (nawet dobre!). Ale wziął dwie pary, bo nie wiedział, które lepszeWysyłacie swoich facetów nieraz samych do sklepu po coś? Taką listę powinnam robić swojemu nigdy nie wie co jakie kupić
ja chodzę 8 dni
mój zawsze ciuciu kupuje bo najważniejszeWysyłacie swoich facetów nieraz samych do sklepu po coś? Taką listę powinnam robić swojemu nigdy nie wie co jakie kupić
Co to ciuciu?mój zawsze ciuciu kupuje bo najważniejsze
Eee to dobrze, mój mi nie raz przyniesie" coś podobnego" ale nie to czego chciałam , i jeszcze się drze , że dobre kupił , że takie jest lepszemój mi zawsze wysyła zdjęcia wszystkiego i pyta czy o to chodzi
Mój nick to po prostu mały fragment tekstu Trujących roślin Comy. Ogólnie wszystkie moje nicki zawsze były fragmentami z piosenek.No dobra, imion nie chcecie to poproszę historie waszych nicków
Brownie to wiadomo
słodycze tak za dziecka mówiliśmyCo to ciuciu?