reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Ale jeśli bratowa @Belferki przyjmuje ten radioaktywny, a sądzę że tak, skoro oddała córkę pod opiekę matki, to dlaczego naraża innych na kontakt? Czy źle wywnioskowałam z tej dyskusji?
Ona ma konkretnie powiedziane, że nie może przebywać w towarzystwie dzieci, osób starszych i schorowanych. No i ciężarnych. Z zdowymi dorosłymi wszystko jest ok.

reklama
Ale jeśli bratowa @Belferki przyjmuje ten radioaktywny, a sądzę że tak, skoro oddała córkę pod opiekę matki, to dlaczego naraża innych na kontakt? Czy źle wywnioskowałam z tej dyskusji?
Ale radioaktywny jod nie jest aż tak groźny dla dorosłych osób jak w kontakcie z dziećmi. Przynajmniej mi lekarka odkładała na dalszy plan wycięcie tarczycy i kuracje jodem bo wiedziała, że rozłąka z dzieckiem u mnie nie wchodzi w grę

Dziewczyny polećcie mi białe sneakersy ale takie, które będą śnieżnobiałe. Ostatnio wszystkie odsyłam bo albo są kremowe, albo białe a gumę mają lekko zółtawą 🙄

@Brownie1992 proszę o wpisanie 🩸

A wiecie co jest najlepsze, @ przyszła podczas trzonowania 🤦‍♀️, chcieliśmy zmienić pozycje i taka czerwona niespodzianka🤷‍♀️

No nic, To ja czekam teraz na resztę z Was, żeby Wam testowanie poszło lepiej🤞ja nie zdążyłam swoich testów użyć, będą na za miesiąc.
Licze na jakiegoś cionża od Was!

Cykl 25 dniowy w tym miesiącu,

reklama
Do góry