anyżowa
Fanka BB :)
Dopiero teraz zobaczyłam, że wspomniałaś o mnie w komentarzu, już niżej napisałam . Dziękuję za zainteresowanie@anyżowe_love jak wrażenia po wizycie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dopiero teraz zobaczyłam, że wspomniałaś o mnie w komentarzu, już niżej napisałam . Dziękuję za zainteresowanie@anyżowe_love jak wrażenia po wizycie?
Było ostatnio o polecajkach kosmetycznych. To muszę Wam polecis tusz do rzęs! Na tiktoku się rozpływały laski i kupilam! Rzeczywiscie jest mega efekt! Tylko trzeba najpierw nałożyć szersza strona, a potem wyczekać ta
Sprawdzę, sprawdzę od dawna szukam dobrego tuszu, bo mam krótkie rzęsy , a lubię ładnie podkreślić okoByło ostatnio o polecajkach kosmetycznych. To muszę Wam polecis tusz do rzęs! Na tiktoku się rozpływały laski i kupilam! Rzeczywiscie jest mega efekt! Tylko trzeba najpierw nałożyć szersza strona, a potem wyczekać ta węższa.
Zobacz załącznik 1528299
Zobacz załącznik 1528300
a mi pasuje najbardziej tusz Eveline. Próbowałam różnych i jakoś mi nie leżą. A ten tani, nie kruszy się, nie rozmazujeByło ostatnio o polecajkach kosmetycznych. To muszę Wam polecis tusz do rzęs! Na tiktoku się rozpływały laski i kupilam! Rzeczywiscie jest mega efekt! Tylko trzeba najpierw nałożyć szersza strona, a potem wyczekać ta węższa.
Zobacz załącznik 1528299
Zobacz załącznik 1528300
Eveline mialam ostatnio - Variete, w złotym opakowaniu. Tez fajny, ale ten z Loreala ma większy efekt WOW.a mi pasuje najbardziej tusz Eveline. Próbowałam różnych i jakoś mi nie leżą. A ten tani, nie kruszy się, nie rozmazuje
Nie Wyświetla mi się ten gość często na ttZ Bielska jesteś?
obżarłam się jak świnia na tych foodtruckach. jeszcze wygrałam w konkursie churrosy i dali mi dużą porcję z nutelląCo tam u Was dziewczynki? Wpadłam wysłać Wam moc uścisków
Uwielbiam Eveline Volume Celebrities, od lat używam.a mi pasuje najbardziej tusz Eveline. Próbowałam różnych i jakoś mi nie leżą. A ten tani, nie kruszy się, nie rozmazuje
ja jestem ale nie pójdę bo będę akurat w Fatimie ale dzięki za infoPrzepraszam, że wam się tu tak wtrącam, ale może któraś jest z Warszawy
To w przyszłym tygodniu w Warszawskim Instytucie Kobiet na Inflanckiej 6 będzie dzień otwarty i w ramach niego można się darmowo zapisać na bezpłatne konstelacje uroginekologiczne (lekarza i fizjoterapeuty) i bezpłatne konsultacje dla par starających się o dziecko oraz bezpłatną cytologię
Dzień Otwarty w Warszawskim Instytucie Zdrowia Kobiet
Wydarzenie w miejscowości Warszawa, województwo mazowieckie organizowane przez Warszawski Instytut Zdrowia Kobiet w dniu piątek, maja 26 2023www.facebook.com
I jeszcze jest coś w stylu chyba kiełbasy wyborczej, ale szczegółów brak:
Trzaskowski: Warszawa uruchomi publiczny szpital, w którym będzie przeprowadzana procedura in vitro
Warszawa uruchomi pierwszy w Polsce publiczny szpital, który zapewni warszawiankom kompleksową i całkowicie darmową procedurę in vitro. Oddział zacznie wkrótce przyjmować pierwsze pacjentki w Warszawskim Instytucie Zdrowia Kobiet przy ulicy Inflanckiej.tvn24.pl
Nie mniej pewnie warto śledzić jak się jest zainteresowanym