reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Było ostatnio o polecajkach kosmetycznych. To muszę Wam polecis tusz do rzęs! Na tiktoku się rozpływały laski i kupilam! Rzeczywiscie jest mega efekt! Tylko trzeba najpierw nałożyć szersza strona, a potem wyczekać ta

Było ostatnio o polecajkach kosmetycznych. To muszę Wam polecis tusz do rzęs! Na tiktoku się rozpływały laski i kupilam! Rzeczywiscie jest mega efekt! Tylko trzeba najpierw nałożyć szersza strona, a potem wyczekać ta węższa.
Zobacz załącznik 1528299

Zobacz załącznik 1528300
Sprawdzę, sprawdzę od dawna szukam dobrego tuszu, bo mam krótkie rzęsy , a lubię ładnie podkreślić oko😉

a mi pasuje najbardziej tusz Eveline. Próbowałam różnych i jakoś mi nie leżą. A ten tani, nie kruszy się, nie rozmazuje 😎
Uwielbiam Eveline Volume Celebrities, od lat używam.

Załączniki

• IMG_1578.jpeg
    IMG_1578.jpeg
    50,1 KB · Wyświetleń: 53
Przepraszam, że wam się tu tak wtrącam, ale może któraś jest z Warszawy :)

To w przyszłym tygodniu w Warszawskim Instytucie Kobiet na Inflanckiej 6 będzie dzień otwarty i w ramach niego można się darmowo zapisać na bezpłatne konstelacje uroginekologiczne (lekarza i fizjoterapeuty) i bezpłatne konsultacje dla par starających się o dziecko oraz bezpłatną cytologię

I jeszcze jest coś w stylu chyba kiełbasy wyborczej, ale szczegółów brak:

Nie mniej pewnie warto śledzić jak się jest zainteresowanym :)

reklama
Przepraszam, że wam się tu tak wtrącam, ale może któraś jest z Warszawy :)

To w przyszłym tygodniu w Warszawskim Instytucie Kobiet na Inflanckiej 6 będzie dzień otwarty i w ramach niego można się darmowo zapisać na bezpłatne konstelacje uroginekologiczne (lekarza i fizjoterapeuty) i bezpłatne konsultacje dla par starających się o dziecko oraz bezpłatną cytologię

I jeszcze jest coś w stylu chyba kiełbasy wyborczej, ale szczegółów brak:

Nie mniej pewnie warto śledzić jak się jest zainteresowanym :)
ja jestem ale nie pójdę bo będę akurat w Fatimie 😅 ale dzięki za info 💛

Do góry