reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Było ostatnio o polecajkach kosmetycznych. To muszę Wam polecis tusz do rzęs! Na tiktoku się rozpływały laski i kupilam! Rzeczywiscie jest mega efekt! Tylko trzeba najpierw nałożyć szersza strona, a potem wyczekać ta

Było ostatnio o polecajkach kosmetycznych. To muszę Wam polecis tusz do rzęs! Na tiktoku się rozpływały laski i kupilam! Rzeczywiscie jest mega efekt! Tylko trzeba najpierw nałożyć szersza strona, a potem wyczekać ta węższa.
Zobacz załącznik 1528299

Zobacz załącznik 1528300
Sprawdzę, sprawdzę od dawna szukam dobrego tuszu, bo mam krótkie rzęsy , a lubię ładnie podkreślić oko😉

a mi pasuje najbardziej tusz Eveline. Próbowałam różnych i jakoś mi nie leżą. A ten tani, nie kruszy się, nie rozmazuje 😎
Uwielbiam Eveline Volume Celebrities, od lat używam.

Załączniki

• IMG_1578.jpeg
    IMG_1578.jpeg
    50,1 KB · Wyświetleń: 50
Przepraszam, że wam się tu tak wtrącam, ale może któraś jest z Warszawy :)

To w przyszłym tygodniu w Warszawskim Instytucie Kobiet na Inflanckiej 6 będzie dzień otwarty i w ramach niego można się darmowo zapisać na bezpłatne konstelacje uroginekologiczne (lekarza i fizjoterapeuty) i bezpłatne konsultacje dla par starających się o dziecko oraz bezpłatną cytologię

I jeszcze jest coś w stylu chyba kiełbasy wyborczej, ale szczegółów brak:

Nie mniej pewnie warto śledzić jak się jest zainteresowanym :)

reklama
Przepraszam, że wam się tu tak wtrącam, ale może któraś jest z Warszawy :)

To w przyszłym tygodniu w Warszawskim Instytucie Kobiet na Inflanckiej 6 będzie dzień otwarty i w ramach niego można się darmowo zapisać na bezpłatne konstelacje uroginekologiczne (lekarza i fizjoterapeuty) i bezpłatne konsultacje dla par starających się o dziecko oraz bezpłatną cytologię

I jeszcze jest coś w stylu chyba kiełbasy wyborczej, ale szczegółów brak:

Nie mniej pewnie warto śledzić jak się jest zainteresowanym :)
ja jestem ale nie pójdę bo będę akurat w Fatimie 😅 ale dzięki za info 💛

Do góry