Brownie1992
Moderator
Miałam 24 dniowe ale po progu wydłużyły się do 26 dniA jakiej długości masz cykle? Bo mi dała 3-9 dzień po 2,5 mg przy 29 dniowych cyklach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałam 24 dniowe ale po progu wydłużyły się do 26 dniA jakiej długości masz cykle? Bo mi dała 3-9 dzień po 2,5 mg przy 29 dniowych cyklach
Czyli u Ciebje też dwie kreseczki tak wcześnie? Sorki aż tak dogłębnie wątku nie sledze.ja miałam teraz 8dpo!
Pani idźta na betę ja tam widzę majowego dzidziolaJa tak testuje bo jestem w gorącej wodzie kapana no i trochę już się staramy. W pierwszej ciąży jakoś 11dpo wyszedl mi pierwszy test, wcześniej negatywy. Dlatego bardzo to dziwne, ale ciesze się i oczywiście mam nadzieję że jest to ciąża i się utrzyma.
Już się ogarniam z tymi zdjęciami bo zdaje sobie sprawę że nie każdy może ma ochotę to oglądać, ale tu chyba widać już lepiejja tam widzę, chociaż mogłabyś ostrzejsze zdjęcie dać, to na bank by było widac.
tak, ale to było w kwietniu Wyłapałam betę 5,4 Tak wyglądał test po powrocie z betyCzyli u Ciebje też dwie kreseczki tak wcześnie? Sorki aż tak dogłębnie wątku nie sledze.
widać widać, trzymam kciuki za rozwój sytuacjiJuż się ogarniam z tymi zdjęciami bo zdaje sobie sprawę że nie każdy może ma ochotę to oglądać, ale tu chyba widać już lepiej
no pewnie, że widać!Już się ogarniam z tymi zdjęciami bo zdaje sobie sprawę że nie każdy może ma ochotę to oglądać, ale tu chyba widać już lepiej
Jak przegladam inne wykresy to rosnie i mniej wiecej sie trzyma, u mnie uroslo i spadalo, to moj pierwszy cykl z mierzeniem wiec nie wiem do konca co jest normą a co od niej odbiega.a co budzi Twoje wątpliwości w tym wykresie?
Jest optymistycznie, bo idzie w górę. ️️
Na wyzszym jest odrobinke ale jest, zastanawial mnie ten spadek po raptownym wzroscie.. i znow wzrost. Nic dziwnego, to dobrze dzieki dziewczynypo owulacji jest skok i temperatury na wyższym poziomie się utrzymują. Mogą się wahać ale są na wyższym poziomie niż w pierwszej fazie. Spada różnie, przed okresem dzień, w czasie okresu, zależy
widać, widać cienia jak bykJuż się ogarniam z tymi zdjęciami bo zdaje sobie sprawę że nie każdy może ma ochotę to oglądać, ale tu chyba widać już lepiej