Avy
Fanka BB :)
W życiu trzeba umieć się ustawićŚciemnia, a nie uczy się
Jeszcze teściową naciąga na obiadki. Dobrze sobie to policzyła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W życiu trzeba umieć się ustawićŚciemnia, a nie uczy się
Bo to jest takie" nie mogę- bo się uczę ", ale w tym czasie robi się wszystko, żeby finalnie się nie uczyć i odciągnąć myśli od nauki właśnieŚciemnia, a nie uczy się
Niech Ci będzieDawaj z nimi no chyba, że faktycznie pilnie się uczysz
Pamiętam jak mi zrobiłaś statystyki moich seksów, przeliczając na dni i godziny xD
Ja serio się uczę. 10 pytań - forum - 10 pytań - forum - 10 pytań itdBo to jest takie" nie mogę- bo się uczę ", ale w tym czasie robi się wszystko, żeby finalnie się nie uczyć i odciągnąć myśli od nauki właśnie
Myślę, że jest to nie tylko w sferze marzeń trzaskajmy, trzaskajmyNiech Ci będzie
No dobra, więc żeby naklikać 1000 stron to musimy do końca miesiąca wyklikać 786 stron.
Zostało nam 22 dni do końca miesiąca. Więc musimy natrzaskać 36 stron dziennie codziennie (łeee.... luzik)
Jeszcze dodam, że jest nas tutaj jakieś 55 babek. Do napisania 360 postów (bo na każdej stronie jest 10), więc każda musi napisać jakieś 6,5 posta dziennieMyślę, że jest to nie tylko w sferze marzeń trzaskajmy, trzaskajmy
Co Ty na pamięć musisz ryć?Ja serio się uczę. 10 pytań - forum - 10 pytań - forum - 10 pytań itd
No! A jak inaczej?Co Ty na pamięć musisz ryć?
Ale są też takie babki widma niestetyJeszcze dodam, że jest nas tutaj jakieś 55 babek. Do napisania 360 postów (bo na każdej stronie jest 10), więc każda musi napisać jakieś 6,5 posta dziennie