Brownie1992
Moderator
Jednak w temacie shitu jestem niezastąpionaKurcze , ale u mnie nic a nic się w sprawach gównianych nie dzieje, ani nie mam sraczki, ani zatwardzenia, ekstramalnie zwyczajnie w tej kwestii
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jednak w temacie shitu jestem niezastąpionaKurcze , ale u mnie nic a nic się w sprawach gównianych nie dzieje, ani nie mam sraczki, ani zatwardzenia, ekstramalnie zwyczajnie w tej kwestii
Ktoś musi podtrzymywać tematJednak w temacie shitu jestem niezastąpiona
Gówniana prowadząca to i gówniane kreskiKtoś musi podtrzymywać temat
Machałaś za dużo łapamiAle jaja wybrałam się dziś na marsz i 8,5 km przemierzyłam. A teraz na wieczór napie...przają mnie ramiona i przedramiona jakbym te km na rękach przeszla i to jak strasznie wkur....jąco
Ejjjj nie mów tak jeszcze się odwróci tabelaGówniana prowadząca to i gówniane kreski
nogami machaj następnym razem, nie rękamiAle jaja wybrałam się dziś na marsz i 8,5 km przemierzyłam. A teraz na wieczór napie...przają mnie ramiona i przedramiona jakbym te km na rękach przeszla i to jak strasznie wkur....jąco
Coś Ci się chyba z klawiszami poprzestawiałoMam koleżankę, która często mówi, że tęskni za starym życiem. Jedynaczką, zawsze wszystko miała "pod nos". Kiedyś mi powiedziała, że kocha swoje dzieci ale nie nawidzi być matką. Fakt faktem dIe i ma okropne, ale jak jej powiedziałam, W cieKo to mają rodzice dzieci nieuleczalnie chorych przestała mówić, że ma ciężko. Ale to nie mnie oceniać jak ona się czuje w byciu tą matką.
No mogłybyście w końcu wysikać II kreski i to nie na owulakuEjjjj nie mów tak jeszcze się odwróci tabela