reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2015

reklama
Dużo zdrówka dziewczyny!Dobrze,że już po i że wszystko sie dobrze skończyło i możesz się cieszyć malutką ☺ja cc nie mialam ale trzymam kciuki żebyś szybko doszła do siebie☺

Ania GRATULACJE
I wspolczuje ale tez przeżyłam to przez chwile na koniec spadło tętno do 70 i dr zaczęła mną przewracać , tętnio wróciło i sprawdziła , że to dlatego iż mała jest juz w kanale rodnym uf ale chwila strachu była .

Ania współczuję takich wrażeń, ale najważniejsze, że już jesteście razem i wszystko jest w porządku, gratulacje i szybkiego powrotu do pełni sił :)

Ja jeszcze nie wiem, jak jest u nas w szpitalu, pewnie dowiem się dopiero w środę, ale lekarz powiedział ostatnio po badaniu, że jeśli nie urodzę do czwartku, to będziemy wywoływać. Pewnie w piątek rano będę na oddziale, a to będzie tydzień po terminie. Wczoraj na KTG wszystkie dziewczyny były już po terminie i większość zostawała do porodu, a ja wróciłam do domu i dalej czekam :( Ech, mogłoby się coś ruszyć, bo zaczynam się bać o maleństwo. No i boję się, że jak poczuję pierwsze skurcze, to nie dam rady. Do tej pory nawet nie wiem, co to skurcz i panikuję, że jak już się zacznie, to mi oczy na wierzch wyjdą, nie wiem, czego mam się spodziewać :(
No, wygadałam się ;)

A co u was dziewczęta?

Mijaka jezeli chodzi o skórcze to spokojnie one wnikliwie sa delikatne ale wraz z ich częstotliwością , narasta rownież ich moc. Co 5 min odczuwalne ale jest to jakiś okropny ból dopiero te co 3,5 min zaczynały mnie bolec . Najszczęście ja poczułam tylko kilka .

reklama
Tak piersią :) i juz z nakładkami bo tak mnie bolą sutki

A my juz w domku :)
ImageUploadedByForum BabyBoom1431267457.331996.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1431267457.331996.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1431267457.331996.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 114
Do góry