reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2015

Matik, nawet kilka palemek nasadzonych mi wystarczy, żeby poczuć tropikalny klimat :D

Bozka, trzymam za Ciebie i bobo kciuki :) Już świrowałam z niecierpliwości i tu nagle nastał czwartek 23.10 :D

reklama
Ale to Ty pisałeś ze w dół nub odstaje ?

Vivid No tych palm to nie ma tak jak na Karaibach to inny klimat
Wiec sa tam gdzie je posadzono :)

Tu generalnie człowiekowi brakuje zieleni
a jak ktoś leci samolotem No to juz całkiem szok przeżywa bo z góry widać dożo pól uprawnych ale pod namiotami a te namioty to urocze nie sa
Ale jak juz wylądujesz to widzisz jak jest ładnie i zupełnie inaczej :)

Nie nie ja

Cześć dziewczyny, witam się po przerwie. Niestety nie ma czasu regularnie tu wpadać, tylko w pracy jak mam wolniejszy dzień, a że pracuję non stop przy kompie, w domu wieczorem już nie dam rady... i nadrobić też się tego nie da... tyle piszecie :)
Ja jestem już też po kolejnym usg, miałam mieć w nast. poniedziałek, ale coś poszłam już w ten, bo u mnie już 13 tydzień ciąży. I mam nadzieję, że najgorsze już za mną wkraczam w podobno najprzyjemniejszy trymestr. Lekarz mówi, że wszystko ok, maluszek mocno się wyginał :) ale żeby już teraz poznać płeć? nie wiedziałam, że już tak szybko można....Dziewczyny, czasami się martwię, że za mało się orientuję, za mało wiem o ciąży, że coś przegapię....

Monika gratuluję udanej wizyty i nie stresuj się nie wiedzą poprostu poczytaj trochę i zapytaj lekarza

Pytałam Was wcześniej o łóżeczka dostawki i któaś pisała o 2m??? nie wiem co to za dostawka była ale strasznie duża :)

mi chodzi o takie cóś
www.babywaren24.eu | Chicco Next 2 Me | Chicco Next2Me Co-Sleeper Bedside Crib - YouTube

https://www.google.es/search?q=mini...2F59339%2Fminicuna-smart-de-micuna%2F;950;707

https://www.google.pl/search?q=przy...5%2Fpatent-na-spanie-z-dzieckiem.html;403;403

i takie coś

https://www.google.pl/search?q=przy...5%2Fpatent-na-spanie-z-dzieckiem.html;403;403

Ostatnia edycja:
reklama
No fakt a jak dobrze wszystko pójdzie to po urodzeniu w Maju pod koniec czerwca muszę lecieć do Polski więc przydałoby się
no i od razu chrzciny by musiały być oj, oj oby wszystko było dobrze bo plan się napięty zrobił :)

Ubranka do chrztu dla chłopca - Mondi Pracownia Krawiecka
komplety do chrztu - Mondi Pracownia Krawiecka

Przez przypadek znalazłam taką stronkę z ubrankami na chrzest , no nie samowite są kiedyś były takie zwykłe sztuczne materiały
pamiętam ,że wymyśliłam i uszyto naszym chłopcą komże , wyglądali jak mali ministranci :)

Do góry