reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

Katagorka- ja nie spie od 1 wszej o 6 obudzilam myche do przedszkola i poszlam do pracy ale juz mi sie przysypia grrr a dopiero dzien sie zaczął

reklama
Dzień dobry - z serii "durne sny" - dziś latałam na rowerze :)

Byliśmy wczoraj na filmie Bogowie - polecam, rola Kota moim zdaniem nieoceniona. Choć jak zwykle dziwne zakończenie.

Dziś wyczekiwana od miesiąca wizyta. Mam nadzieję, że mój zwykle zmęczony już o tej porze lekarz nie będzie kręcił nosem jak powiem, że chciałabym, żeby mąż był ze mną przy usg.

Matik, bardziej niż upałów to zazdroszczę Ci widoków :) życie wśród palm byłoby dla mnie ciągłym odpoczynkiem - pewnie do momentu spływania z gorąca ;)

Gratulacje wczorajszych udanych wizyt :)

Vivid dobrych wiadomosci na dzisiejszej wizycie czego sobie rowniez zycze jupii to juz dzisiaj :)

reklama
Do góry